Antalijske plaže i ove godine hit destinacija: Golden tours zvanično započeo ljetnu...

Antalijske plaže i ove godine hit destinacija: Golden tours zvanično započeo ljetnu sezonu

Objavio: -

Sa tuzlanskog aerodroma ispraćen je prvi ovogodišnji charter let za Antaliju, čime je Turistička agencija Golden tours zvanično započela ljetnu sezonu. Koferi, odjeća i obuća za plažu spremni su za godišnje odmore, ali i ljubazni vodiči sa velikim osmijesima na licima. Narednih nekoliko dana svi putnici uživat će u čarima Antalije, koja svima koji je posjete svojom ljepotom oduzima dah, ali i ostavlja nezaboravna sjećanja.

Golden tours iz Tuzle organizuje charter letove za Tursku  već niz godina. Danas je naš prvi let iz Tuzle. Sezona prolazi dobro, imamo dovoljan broj putnika, još uvijek imamo mjesta u julu i augustu tako da pozivamo  sve putnike da iskoriste naše specijalne ponude za sva preostala sjedišta. Imamo specijalne polaske za Side, Belek, Alanya, aranžmani su na 8, 11, 12 i 15 dana“, kazao je Almir Bečić, predstavnik Turističke agencije Golden tours.

Turistička agencija Golden tours Tuzla ove godine pripremila je brojne pogodnosti za sve svoje vjerne putnike, ali i one koji im po prvi put ukazuju svoje povjerenje.

„Posebno smo sretni što imamo putnike koji su sa nama negdje od 2004. godine. Mi evo već 16. tu godinu organizujemo charter letove iz Tuzle, prvo je to bilo za Tunis, a onda od 2009. Godine za Tursku odnosno Antalijsku regiju“, kazao je Bečić.

Sve je više onih koji se iz godine u godinu vraćaju u Antaliju jer nudi nezaboravna ljetovanja i odličnu uslugu. Tome je osim neopisive ljepote najviše zaslužno i ljubazno osolje, ali i dobra organizacija, koja, je iz godine u godinu sve bolja i pristupačnija.

Nadam se da će sezona biti mirna, fino je krenulo bez stresnih i nepredviđenih situacija. Obišli smo većinu hotela, dobar dio ih je renoviran, usluga je podignuta, osoblje je nasmijano, veselo, Antalijska regija je prije nekoliko dana bila puna, plaže i hoteli puni, tako da svi imaju razlog biti zadovoljni i sretni, da svaki od hotela, od bus prevoznika, naše goste sa osmijehom dočekuje i očekujemo da se naši putnici vrate zadovoljni“, ističe Bečić.

Šest kvalitetnih, ljubaznih, ali prije svega i profesionalnih vodiča dočekat će sve putnike u Turskoj, brinuti o njima, ali i ispratiti ih nazad na Međunarodni aerodrom Tuzla.