21.7 C
Tuzla
24.07.2024.

Bavaria nagrađivala slušatelje Slon radija – Uz slogan “Ja bih pobjedu” Mišo Mihajlović sretni dobitnik nagrade

Dok raste euforija uoči večerašnjeg susreta na Grbavici uoči susreta Zmajeva sa selekcijom Sjeverne Irske na Grbavici, internacionalni brend Bavaria nagrađivao je slušatelje Slon radija. Uz slogan “Ja BiH pobjedu”, sretni dobitnik nagrade bio je gsopodin Mišo Mihajlović iz Tuzle, koji prognozira da će BiH večeras “dobiti” Sjevernu Irsku rezultatom 2:0 i mi se nadamo da će se njegova prognoza ostvariti.

Bavaria, koja je ponosni sponzor i oficijelno pivo reprezentacije BiH od 2019. godine, i večeras će dati svesrdnu podršku u izazovima koji očekuju bh. igrače, a bit će i uz navijače, koji zbog cjelokupne epidemiološke situacije neće biti u prilici bodriti Zmajeve s tribina na Grbavici, zato će Bavaria slušatelje Slon radija nastaviti nagrađivati i narednih dana, uoči susreta koji su pred našim timom.

Uz nadu da će naši momci večeras na Grbavici pružiti dobru partiju, podsjećamo vas da se naredni susret igra u nedjelju 11. oktobra od 18,00 sati kada će BiH u Zenici ugostiti Nizozemsku u sklopu UEFA Lige Nacija.

Uz BAVARIU i večeras do pobjede!

SRETNO ZMAJEVI!

Vezane vijesti

TUZLA