Besplatne transakcije putem E-bank i M-bank sistema u NLB Banci

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

U skladu sa novonastalom situacijom i mjerama prevencija širenja koronavirusa, NLB Banka d.d. Sarajevo omogućila je svojim klijentima – fizičkim licima, da u periodu od 18. marta do 17. aprila bez naknade vrše sve interne i eksterne naloge putem E-bank i M-bank sistema.

„U narednih mjesec dana, naši klijenti će moći vršiti sve bankarske transakcije direktno  iz svoje kuće, putem mobilnog telefona ili računara i to potpuno besplatno, odnosno bez plaćanja naknade za iste. Ovim putem želimo da još jednom uputimo molbu svim našim klijentima da djeluju odgovorno prema sebi i drugima. Korištenjem NLB mobilnog i elektronskog bankarstva sve transakcije mogu biti realizirane iz kuće, bez potrebe za dolaskom u poslovnicu Banke”, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo.

”Zajedno možemo prevazići sve izazove, ukoliko djelujemo odgovorno i poštujemo preventivne mjere. Ostanite u svojim kućama jer su tamo ljudi koji su vam najvažniji.

Na raspolaganju smo vam za sve što dolazi na društvenim mrežama, web stranici Banke, e-mailu [email protected] i besplatnom telefonu 0800 22 427,” saopćili su iz NLB Banke.