BH Telecom donosi nove pogodnosti za korisnike /FOTO/

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Više od 320 izlagača predstavilo je svoje proizvode na ovogodišnjem Sajmu šljive u Gradačcu. Na više od pet hiljada metara kvadratnih sajamskog prostora poduzetnici su razmjenjivali već realizovane ideje, razgovarali o uspostavljanju nove saradnje, ali i realizaciji nekih novih projekata. Mnogobrojni posjetitelji i ove godine posjetili su gradačačko sajmište.

“Sasvim sigurno dobro organizovan sajam, zadržao je svoj kontinuitet. Ovakvih sajmova nam treba, treba iz razloga što će ovdje dosta toga ljudi naučiti, educirati se. Prije svega tu je voćarstvo, jer smo po tome poznati.“, kazao je  Mustafa Šakić, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva TK.

Jedna od kompanija koja zasigurno plijeni pažnju na ovogodišnjem Sajmu je BH Telecom. Osim što svoj doprinos daju razvoju sporta, mladih, nauke, poduzetništva i obrta, svake godine su prisutni i na Sajmu šljive na zadovoljstvo krajnih kupaca za koje uvijek imaju spremne super pogodnosti i poklone. Ako tražite super ponudu, U BH Telecomu tu je i super vijest za sve kojima televizija i internet trebaju samo povremeno. Za krajnje kupce, tu su različiti paketi od 35 do 70 KM mjesečno. Možete izabrati Moja TV Full ili Moja TV Net paket sa najbržim internetom i koristiti 12 mjeseci po cijeni osnovnog paketa plus besplatno koristiti do dvije godine dodatni uređaj ili uslugu po Vašem izboru. I ovaj put BH Telecom oogućio je najbolju ponudu najnovijih modela mobitela, što je zasigurno i jedan od hitova ovog ljeta u BH Telecomu.