Bingo City Centar Tuzla povodom obilježavanja 3. rođendana posjetilo više od 25 000 posjetitelja

Foto: TZTK
TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Uz izuzetno bogat program pod sloganom „BCC slavi treći, darovi sve veći!“ i specijalnog gosta regionalnu muzičku zvijezdu Sašu Kovačevića Bingo City Centar u Tuzli proslavio je svoj treći rođendan od 9. do 11. novembra i uz to bogato nagradio sve posjetitelje.
Uz dobru zabavu u rođendanskoj nagradnoj igri koja je upriličena u subotu mogli su učetvovati svi koji su obavili kupovinu u vrijednosti od 50 KM u BCC-u, a ukupno je izvučeno 336 dobitnika nagrada, kao i tri glavne nagrade sa nagradnim fondom od po 3.333 KM. Saša Kovačević je bio sretne ruke za Selmu Mulavdić iz Srebrenika, te Adisa Barakovića i Nijazima Hadžića iz Tuzle.Uz sreću koju su ostvarili kroz nagradnu igru, svi posjetitleji su mogi uživati i uz pjesmu Saše Kovačevića, te uz DJ-a, zabavu za djecu i neizostavnu rođendansku tortu.
Podsjećamo, Bingo City Center otvoren je 11. novembra 2016. godine. Prostire se na površini od 40.000 m2, a u sklopu centra ima više od 50 poznatih brendova, Brunswick kuglana, Cinestar kino sa pet dvorana, restorani i kafei, te je već tri godine omiljeno mjesto za shopping, zabavu i druženje u sjeveroistočnoj Bosni, ali i šire.
BINGO City Center. Svi su tu gdje želje ožive. Budite i vi! U narednoj godini, za četvrti rođendan možemo samo očekivati da će ovaj gigant nadmašiti sam sebe.