Bosna Lift: U toku dezinfekcija svih ulaza, bit će ugrađeni dozeri sa dezinfekcionim sredstvima

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Bosna Lift d.o.o. obavijestio je svoje korisnike da su dezinfekcije svih zgrada/ulaza, od certificiranih osoba, propisane Naredbom Kriznih štabova u toku, ali da se one također vrše i tokom redovnog održavanja čistoće ulaza gdje se prilikom čišćenja i pranja hodnika koriste dezinfekciona sredstva.

Ujedno sa dezinfekcijom će biti u svim zgradama/ulazima ugrađeni dozeri sa dezinfekcionim sredstvima što su ujedno i aktivnosti koje smo započeli još prošle sedmice.

Predstavnici etažnih vlasnika kod upravitelja zgrade i na više drugih lokacija mogu preuzeti dezinfekciona sredstva,bez gotovinskog plaćanja uz pečat kako bi svakodnevno vršili dezinfekciju nanošenjem na ulazna vrata, šteke, šifrarnike, pozivne tastere na interfonima, gelendere, ručke, pozivna dugmad na liftovima u kabini i sa vanjske strane, tastere itd.

Svoj rad obavljaju sa dežurnim službama tokom 24h i bez administrativnog rada sa strankama do daljnjeg.

“Obzirom da smo suočeni sa velikim brojem telefonskih poziva koji nas ometaju i usporavaju u radu, molimo vas da prijavljujete samo hitne i krajnje neodložive intervencije, a dezinfekcija će se zasigurno obaviti u svim zgradama” – poručili su iz Bosna Lifta.