“Budi korak ispred karcinoma dojke” – besplatno predavanje u organizaciji Plave Poliklinike

Happy women in circle with pink ribbons.
TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Svoju podršku borbi protiv karcinoma dojke, PZU Plava Poliklinika, kao društveno odgovorna kompanija i ove godine iskazuje kroz mnogobrojne aktivnosti, uključujući besplatno predavanje koje će se održati u srijedu 23.10.2019. u prostorijama Erazmo centra u Tuzli sa početkom u 18:00h. Predavanje će održati dr. Vesna Smajić, spec. medicine rada, a  prisutne dame će imati priliku čuti sve o prevenciji karcinoma dojke kako bi se pravovremeno mogle zaštiti od ove opake bolesti. Osigurajte Vaše mjesto i prijavite se na oficijelnoj FB stranici Erazmo centra: https://www.facebook.com/erazmotuzla/

Pored edukativnog predavanja, u znak podrške prevenciji karcinoma dojke, Plava Poliklinika Vam poklanja i do 45% popusta na preventivne preglede do kraja oktobra:

  • UZ dojke + tumorski markeri (CEA, CA 15-3) samo 45KM
  • UZ dojke + mamografija + tumorski markeri (CEA, CA 15-3) samo 70KM
  • UZ dojke + tumor markeri (CEA, CA 15-3 ) + mamografija + MRI dojke po specijalnoj cijeni od 320 KM

U toku je i nagradna igra u kojoj Vam Plava Poliklinika u saradnji sa Bingo City Centrom poklanja pet ultrazvučnih pregleda dojki, a kojoj možete pristupiti putem OVOG linka:

Ovog oktobra budite sebi na prvom mjestu i odlučite se za preventivne preglede dojki, jer samo zdrave možete ostati dobre majke, sestre, supruge i prijateljice, poručuju iz Plave Poliklinike.