Crnogorac i Alić jasni: Krupa je najbitniji meč polusezone

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Šef struke Crveno – crnih i napadač Slobode najavili su sutrašnju utakmicu 18. kola m:tel Premijer lige BiH. Naime, Crveno – crni sutra na tušanjskom travnjaku dočekuju Krupu. Ovaj susret 18. kola m:tel Premijer lige BiH ujedno je posljednji domaći prije odlaska na zimsku pauzu.

Tuzlanski tim svjestan je koliko može dobiti sutrašnjim trijumfom, što potvrđuju i riječi Gradimira Crnogorca, šefa struke Crveno – crnih:

„Ekipa Krupe sigurno nije za podcijeniti. Znatno bolje igraju u ovom drugom dijelu prvenstva. Mislim da će doći ovdje da se nadigravaju sa nama, ali mi smo svjesni značaja ove utakmice. Mogu slobodno reći da je ovo za nas utakmica sezone. Nakon neuspjeha u Širokom Brijegu okrenuli smo se Krupi. Igrači, stručni štab i svi u Klubu su svjesni važnosti utakmice. Maksimalno smo spremni i koncentrisani na sutrašnji meč“.

Dodajmo da tim u kompletnom sastavu dočekuje Krupljane. Adi Alić, napadač Slobode, biće jedna od velikih prijetnji po mrežu gostiju. Kako kaže, spreman je za sutrašnji izazov:

„Vrijedno smo trenirali i spremni i kompletni dočekujemo ekipu Krupe. Ovo nam je zadnja utakmica na Tušnju ove polusezone i najbitnija u ovoj polusezoni. Nadam se pozitivnom rezultatu i da obradujemo naše navijače prije odlaska na pauzu.“

Utakmica FK Sloboda – FK Krupa igra se sutra (nedjelja, 06. decembar) na Gradskom stadionu Tušanj sa početkom od 13 sati.