Đurđica Dizdarević osvojila nagradu Petrola na talasima Slon radija

     

U toku decembra Petrol i Slon radio organizuju nagradnu igru u kojoj osvajate Zlatnu petrol karticu i poklon bon za koji možete natočiti najkvalitetnije Q Max gorivo.

Đurđici Dizdarević tačan odgovor na pitanje „Q Max goriva su ekološka, jer ne sadže koje supstance?“ donio je nagradu.

Dostupne varijante Q Max goriva koja su ekološka su:

Q Max 95

Najnovija generacija 95-oktanskog motornog benzina proizvodi se u skladu s najnovijim tehničkim zahtjevima proizvođača motora i evropskog zakonodavstva o okolišu, jer ne sadrži olovo i sumpor.

Q Max 100

Najnovija generacija 100-oktanskog motornog benzina proizvodi se u skladu s najnovijim tehničkim zahtjevima proizvođača motora i evropskog zakonodavstva o okolišu, jer ne sadrži olovo i sumpor.

Benzinska goriva Q Max su ekološka jer ne sadrže sumpor i olovo.

Q Max Diesel

Q Max Diesel, uz redovno korištenje, osigurava maksimalnu snagu motora, ne sadrži sumpor te je najbolji izbor za sve vrste i tipove dizelskih motora, kako konvencionalnih, tako i tehnološki najnaprednijih.

Q Max Diesel premašuje zahtjeve evropskog standarda za dizelsko gorivo EN 590 i ne sadrži sumpor. Njegova redovna upotreba osigurava visok odaziv i maksimalnu snagu motora, uz najmanju moguću potrošnju goriva i znatno smanjene emisije štetnih spojeva u auspuhu.

Q Max autoplin

Korištenjem Q Max LPG autoplina smanjit ćete troškove goriva za čak 40% u poređenju s 95-oktanskim benzinom. Također, znatno ćete doprinijeti smanjenju onečišćenja okoliša emisijama.

Nagrađujemo se tokom decembra, jer je to mjesec poklona i radosti, pa ostanite uz 89 MHz i točite najkvalitetnije gorivo na Petrol benzinskim pumpama.