Dobitnik nagrade Žujine kampanje „U srcu Tuzla, a u ruci Žuja mrzla“ je Admir Mehić /FOTO/

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Žuja je još jednom na sebi svojstven, zabavan, emotivan i pozitivan način, iznenadila građane Tuzle novom kampanjoj „U srcu Tuzla, a u ruci Žuja mrzla“ .Tokom sedmice Ožujsko pivo i Slon radio su realizovali nagradnu igru u okviru koje smo vas pitali koji je slogan Žujine kampanje i vaše tačne odgovore smo prikupljali, te slučajnim odabirom izabrali pobjednika.

Ove sedmice sretni dobitnik je Admir Mehić kojem je slogan Žujine kampanje „U srcu Tuzla, u ruci Žuja mrzla“ donio nagradu.

Pozdrav slušateljima Slon radija, radio Slon slušam svaki dan, pa sam bio u prilici da se javim i kaćem “U srcu Tuzla, a u ruci Žuja mrzla” i osvojim nagradu. Ovom prilikom se zahvaljujem i slušamo se i dalje“, kazao je Admir.

Sretni dobitnik nagradu može preuzeti svakim radnim danom od 8 do 16 sati u prostorijama Slon radija.

Da podsjetimo, svjesnom odgovornošću prema društvu i dobrobiti svojih potrošača, Žuja podstiče kroz novu kampanju umjereno i odgovorno konzumiranje alkohola, poručujući „Razmisli kad piješ, ne vozi“, a u sklopu nove kampanje, Žuja će podržati i rad lokalnih zajednica kroz sponzorstva, koja će realizovati tokom ljetnih mjeseci.

Ostanite uz Slon radio i novu nagradnu igru Žuje i naredne sedmice kada ćemo vas ponovo nagrađivati, a do tada relaksirajte se uz hladnu Žuju.