31 C
Tuzla
18.07.2024.

Donesena konačna odluka: Kristal soli 2019 odgođen zbog nepovoljne epidemiološke situacije

I pored svih nastojanja i iščekivanja povoljnije epidemiološke situacije i nešto relaksiranijih javno zdravstvenih mjera, organizacioni odbor, nažalost, usvojio je Odluku, da se ovogodišnji privredni događaj godine za područje Tuzlanskog kantona, Najbolji u privredi TK- Kristal soli 2019. odgodi.

Usvojiti ovu odluku, nije bilo nimalo lako posebice što je Kristal soli u svojoj četvrtoj godini postojanja i održavanja trebao donijeti i nove sadržaje usmjerene ka privrednicima iz TK-a, od planiranih poslovnih susreta do panel diskusija koje bi prethodile samom proglašenju najboljih poslovnih subjekata, sredina i kompanija.

Cijeneći cjelokupnu situaciju, kao društveno odgovoran medij i organizator, zdravlje i zdravstvo (i ovim potezom) pozicionirali smo kao prioritet broj jedan, ne želeći (svojim potezima) negativno utjecati na dalje ekonomske tokove i rizikovati, posebice, što će među najznačajnijim negativnim efektima pandemije Covid 19, upravo biti efekti po ekonomiju i ekonomske tokove.

No, sav predan rad, koji je u proteklom periodu ostao iza nas u nadi da ćemo uspjeti prezentirati sve uspješne poslovne priče iz 2019. godine, nije uzaludan, jer vjerujemo, da ćemo već naredne godine, na narednom Kristalu soli objediniti rezultate i promovirati poslovne rezultate iz 2019. godine i sva nastojanja privrednika da očuvaju poslovni ambijent i poslovne aktivnosti u, do sada, izuzmemo li ratna dešavanja, najvećem  izazovu za ekonomsku aktivnost na području Tuzlanskog kantona.

Sve vrijedne rezultate iz poslovnog okruženja naš stručni žiri pomno bilježi za privredne susrete naredne godine, a do tada, pozivamo vas da se naših dobitnika Kristala soli sjetimo kroz video sadržaje.

Hvala na razumijevanju!

KRISTAL SOLI 2018

KRISTAL SOLI 2017

KRISTAL SOLI 2016

Vezane vijesti

TUZLA