Donosimo nove aktuelnosti: Gledajte i danas Crno i bijelo

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

U emisiji Crno i bijelo večeras gledajte:

Isplata penzija za januar počet će 5. februara 2019. godine. Zijad Krnjić, direktor Zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje FBiH potpisao je nalog za isplatu januarskih penzija.

Nakon Inicijative koju je pokrenula Neformalna grupa roditelja iz Tuzle da djecu treba liječiti iz budžeta, a političare SMS-porukama, te inicijative koju je pokrenuo vijećnik Mirnes Ajanović, da se u Budžetu Grada Tuzla utvrdi posebna stavka za plaćanje liječenja djece koja se ne mogu liječiti u BiH, danas je pristigla još jedna inicijativa i to iz Gradske uprave. Donosimo detalje.

Skupština povjerilaca gračaničke Fortune danas je formirala Odbor povjerilaca, čime su kako tvrde radnici, stvoreni uslovi za spas ove firme, koja je više od dvije godine u stečaju.

U okviru projekta „Podrška romskim srednjoškolcima u Gradu Tuzla“ koji je finansijski podržan grantom Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih američkih država putem Američke ambasade u BiH, a implementira ga Udruženje Euro Rom održana je lokalna kacija: Svi smo jednaki.

Više detalja saznajte u našoj centralnoj informativnoj emisiji. Vidimo se u 18:30 sati. U emisiji sa vama, Arnela Šiljković.