Donosimo nove aktuelnosti: Gledajte nas i ovog utorka od 18:30h

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

U večerašnjem izdanju centralne informativne emisije Crno i bijelo donosimo:

Predsjedništvo Socijaldemokratske partije BiH počelo je danas oko 14 sati zasjedanje u Sarajevu, na kojem je nastavljena rasprava o mogućim postizbornim koalicijama i pripremama za sjednicu Glavnog odbora. Sjednica Predsjedništva SDP-a održava se nakon što BH blok nije uspio osigurati skupštinsku većinu u Tuzlanskom i Zeničko-dobojskom kantonu, a tiče se najave o mogućoj koaliciji SDP-SDA.

„Smjernice za promociju i utvrđivanje najboljeg interesa djeteta“ naziv je publikacije čija promocija je održana danas u Tuzli. Publikacija je namjenjena profesionalcima, organima i tijelima u čijoj nadležnosti su postupci u kojima se odlučuje o pitanjima koja se tiču djeteta.

Održano predavanje za osobe sa invaliditetom o značaju prevencije ginekoloških bolesti, a sa fokusom na prevenciju raka grlića materice i redovan odlazak na ginekološke preglede.

Koliko ste se puta uhvatili u razmišljanju kako bi bilo lijepo zaraditi novac uz minimalan trud? Sigurno bezbroj. Pitate se kako zarađuju ljudi na internetu? – Mi vam donosimo odgovore.

Budite sa nama tačno u 18 i 30. Vidimo se.