EPBiH: Snabdijevanje kupaca električnom energijom stabilno

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Elektroprivreda BiH prilagodila je svoje poslovanje aktuelnoj situaciji i djeluje u skladu sa preporukama nadležnih organa.

Zahvaljujući visokoj pogonskoj spremnosti proizvodnih i distributivnih kapaciteta, proizvodnja električne energije odvija se kontinuirano čime je obezbjeđeno stabilno snabdijevanje kupaca.

Režim rada svih naplatnih mjesta Elektroprivrede BiH je nepromijenjen. Izuzetak je naplatno mjesto Mostar u Elektrodistribuciji Mostar, koje je zatvoreno do daljnjeg.

U skladu sa naredbama nadležnih organa, na naplatnim mjestima se provode higijensko epidemiološke preporuke uz pojačane mjere zaštite i dezinfekcije, s ciljem zaštite kupaca i uposlenika. U tom smislu, uvedena je jednosatna pauza kako bi se vršila dodatna dezinfekcija radnih površina i prostora. Apelujemo na kupce da se strogo pridržavaju preporuka i razdaljine od jednog metra te da plaćanje vrše putem elektronskog bankarstva.

Reklamacije i upite, kupci mogu podnijeti putem maila ili pozivom na besplatni broj telefona:

 

Kanton

 

 

Besplatni broj

 

E-mail adresa

Srednjebosanski kanton 080 020 130 [email protected]
Bosansko-podrinjski kanton 080 020 131 [email protected]
Zeničko-dobojski kanton 080 020 132 [email protected]
Kanton Sarajevo 080 020 133 [email protected]
Unsko-sanski kanton 080 020 134 [email protected]
Tuzlanski kanton 080 020 135 [email protected]
Hercegovačko-neretvanski kanton 080 020 136 [email protected]

Broj i dužina planskih isključenja, koja se rade zbog održavanja distributivne mreže, Elektroprivreda BiH će reducirati samo na neophodni nivo.