Estetski centar “La Femme” Vas nagrađuje!

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Estetski Centar “La Femme” kako i samo ime govori, posvećen je ljepoti i estetici. Profesionalno osoblje salona svojim vrhunskim uslugama te cjenovno i ekološki prihvatljivim proizvodima, pritom stavljajući naglasak na vaš prirodan izgled, pomoći će vam u njezi i održavanju vaše ljepote.

U Estetic Centru “La Femme” klijenti su uvijek na prvom mjestu, a njihovo zadovoljstvo su dokaz kvalitete i vrhunske usluge salona. Stavljajući naglasak na stvaranje dobrog odnosa između klijenata i osoblja te posvećujući pažnju svakoj osobi individualno, kao da je član njihove obitelji, stvorili su ugodnu i toplu atmosferu u kojoj klijent dobiva samo najbolje.

Uz standardnu ponudu koja uključuje tretmane njege lica, tijela i noktiju specijalnost ovoga salona su: hijaluronski fileri, mezoterapija, PRX T33, BB Glow, laserska depilacija, lasersko izbjeljivanje zuba i još mnogo toga.

“Dragi naši klijenti, dužnost nam je da Vas obavijestimo da svi Vi koji još uvijek niste postali naš član, već od ovog momenta to možete postati, te tako za svaku petu posjetu Estetic Centru “La Femme” osvojiti i vrlo vrijedne nagrade.”, poručuju iz Estetskog centra “La Femme”.

Više informacija:

📞 + 387 61 444 654
🏙 Slavinovići do br. 6
💻 [email protected]
🌎 www.lafemme.ba