/FOTO/ BH Telecom otvorio poslovnicu u Teočaku

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Kompanija BH Telecom otvorila je svoju poslovnicu u općini Teočak. Otvaranjem Telecom centra Teočak – BH Telecom, kao strateški važna i najveća telekomunikacijska kompanija u Bosni i Hercegovini, zapravo nastavlja svoje septembarske slavlje, upriličeno povodom 5. septembra- Dana BH Telecoma, kojim se obilježava historijski važan datum, kada je, 1993. godine prekinuta telekomunikacijska blokada Bosne i Hercegovine i uspostavljena prva međunarodna satelitska veza između BiH i Švicarske korištenjem međunarodnog koda 387. Otvaranjem Telecom centra, građanima ove lokalne zajednice omogućeno je da na jednom mjestu podnesu zahtjev za neku uslugu, plate račun, ili pak dobiju informacije o novim pogodnostima.

Građani Teočaka su do sada koristili usluge naših poslovnica ili u Tuzli ili Kalesiji koje su udaljene od općine Teočak. Smatramo da će veliki broj korisnika koristiti ove prostorije i da će zadovoljstvo korisnika uslugom BH Telecoma kako u kvalitetu tako i konzumiranju, naplati računa biti na mnogo većem nivou što je i glavni cilj BH Telecoma da imamo zadovoljnog korisnika, kazao je Sadik Džidić, direktor Direkcije Tuzla BH Telecom dd Sarajevo.

Dodao je da su imali veliku podršku Općine Teočak.

Građani Teočaka više ne moraju ići u neka druga prodajna mjesta to mogu uraditi ovdje u Teočaku i svakako da je to bitno za građane Teočaka. Ono što je također bitno je da se BH Telecom smjestio u prostorije Općine Teočak i tu je određeni zakup koji će nama koristiti za održavanje objekta. Dva nova mjesta u BH Telecoma su otvorena i želim im se zahvaliti što su se pokazali kao društveno odgovorna firma koja svojom uslugom prati građane, istakao je Tajib Muminović, načelnik Općine Teočak.

U Direkciji Tuzla u radu je ukupno 15 prodajnih  mjesta, među kojim je i Prodajno mjesto  Teočak. Planirana je seoba u nove uslovnije poslovne prostore za prodajna mjesta u Doboj Istoku i Čeliću, a u ranijem periodu u nove poslovne prostore uselili su telekom centri Gradačac, Živinice, Srebrenik, Gračanica i Kladanj. Sve ovo, zapravo ilustrira važnost ove regije za BH Telecom u cjelini.

Ovim otvaranjem svim građanima Teočaka sve usluge su dostupne i vjerujem da će im to olakšati poslovanje sa BH Telecomom i stvoriti im osjećaj ugodnosti kada posluju sa BH Telecomom, poručio je Muamer Hadžović, izvršni direktor za razvoj poslovanja BH Telecom dd Sarajevo.

BH Telecom će u okviru obilježavanja svog dana  u septembru otvoriti četiri moderno opremljena Telecom centra u Bosni i Hercegovini čime će korisnicima olakšati korištenje usluga BH Telecoma, među kojima je i ovaj u Teočaku. Kao i svake godine korisnicima usluga BH Telecoma u septembru, pripremljene su brojne pogodnosti, jer u BH Telecomu slave rođendan i nagrađuju svoje korisnike, nagrađuju vas. Iskoristite brojne super pogodnosti na Moja TV u septembru povodom rođendanskog slavlja BH Telecoma. U okviru akcije ”Imaš sve uz Moja TV” cijeli septembar korisnike nagrađuju uz POTPUNO BESPLATNO korištenje sljedećih dodatnih usluga: Moja TV HD paket, Moja TV Flix paket, Moja webTV. Pitate se kako do paketa? Lako, dovoljno je doći u najbližu poslovnicu BH Telecoma.