(FOTO) Kompanija ”Alpha Smart Energy” proslavila prvi rođendan!

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Kompanija čiji je moto inovativnost i koja prije svega brine o sklonostima i željama kupaca danas je proslavila svoj prvi rođendan! Naime, kompanija ”Alfa Smart Energy” je stvorena na jasnoj ideji i viziji, a to je prije svega odgovornost i želja za stalnim napretkom. No, u samim počecima nije bilo lako…

”Nekako mi smo imali prvog kupca koji je kupio prvi kotao na pelet kada smo otvorili. Rekao je: dajte da kupim ja, pa da bude milion KM prihoda! I evo naša firma je ostvarila milion prihoda i što je više nego dobro. Mi idemo dalje. Svima bih se zahvalio na povjerenju i prilici da mi ugradimo opremu i naravno na strpljenju jer smo bili na početku. I evo mi smo uspjeli, a oni imali dovoljno strpljenja da nas isprate,” rekao je Eldin Brkić, alpha smart energy d.o.o Tuzla.

Povjerenje kupaca su osvojili prije svega kvalitetom i profesionalnim pristupom. U kompaniji alfa smart energy kupci se imaju priliku susresti sa proizvodima od vodećih evropskih proizvođača kamina i kotlova na pelet, ali i ostale opreme za grijanje. Također, kompanija Alfa je članica Evropske mreže ”Smart energy” što joj daje dodatan kredibilitet jer brine o energetskoj efikasnosti.

U suštini više sam nego zadovoljan svime što smo postavili kao tim… sve ideje koje smo postavili i standarde smo uspjeli ostvariti. Danas je godišnjica od osnivanja forme i iza sebe imamo jako puno stvari koje smo donijeli na tržište, puno dobrih ugovora, realizovanih projekata, mnogo partnera, novih ugovora, itd…” objašnjava Brkić.

Jedna od novih stvari na tržištu jeste i online instalater za grijanje. Tako korisnici imaju priliku online popuniti upitnik i dobiti informacije o cijenama za sisteme grijanja. Sve inovativne trendove koje Alfa donosi na tržište, druge kompanije tek sada počinju uvoditi. Alfa i dalje želi biti predvodnik, poručeno je sa proslave prve godišnjice. .

”Princip po kojem mi radimo je specifičan na način da se kupci mogu javiti i mi pošaljemo instalatere, partnere koji izlaze na teren, prave projekat, dolaze i pravimo troškovnik  cijenu cijelog sistema i idemo u realziju. Tako da naša priča počinje od ideje do realizacije sistema grijanja,” kaže Brkić.

A njihova intencija i dalje ostaje ista…Naš plan je i dalje ostati pri organizaciji ovakvoj kakva jeste, pružiti partnerstvo svim instalaterima sa TK, sa druge strane pružiti korisnicima priliku da imaju veliki izbor opreme i nešto što je u budućnosti jeste otvaranje novih poslovnica, i da donesemo nove ideje i da podignemo kvalitet,” zaključuje Eldin Brkić.

Osim ideje i kvaliteta usluge – alfa smart energy donosi i brojne pogodnosti pa, pored redovnih popusta, kupci mogu ostvariti povrat investicije do 20%. Zbog svega toga itekako vrijedi posjetiti poslovnicu alfa smart energy, ali i pratiti facebook stranicu ove moderne i napredne kompanije.