20 C
Tuzla
04.07.2022.

/FOTO/ MEGA diskont otvorio vrata još jedne poslovnice u Gračanici

Osnovana daleke 1989. godine kompanija Yimor d.oo Domaljevac sa lancem marketa MEGA Diskont danas važi za jednu od najvećih veletrgovisnkih firmi na području Bosne i Hercegovine. Osluškujući želje i potrebe kupaca danas su otvorili još jednu poslovnicu u Gračanici koja se prostire na 1200 metara kvadratnih i ujedno je jedna od većih marketa u lancu.

MEGA Diskont danas otvara 46 objekat. Pored postojećeg objekta u Gračanici danas otvaramo vrata još jednog. Našim kupcima priredili smo pregršt iznenađenja. Pored pristupačnh cijena imamo i poseban program za najmlađe, a priredili smo i degustaciju CLASSY proizvoda. Također, želim da naglasim da će naši kupci moći učestvovati u našoj nagradnoj igri “UZ CIJENE NIŽE AUTO STIŽE” i steći pravo u drugom izvlačenju koje pripremamo u Slavinovićima uz poseban program gdje će naše kupce zabavljati Mirza Selimović i izvući dobitnika glavne nagrade Peugeot 208”, kazala je Petra Antić, voditeljica Marketing službe MEGA diskonta.

Osiguravanje konstantnog rada MEGA Diskonta primarni je cilj kompanije, a otvaranjem 46. objekta stvaraju se uslovi i za nova radna mjesta. U novootvorenom objektu trenutno je zaposleno više od 15 radnika, ali kako navode iz kompanije u narednom periodu doći će do povećanja broja zaposlenih. Još jedan od ciljeva kompanije jeste prepoznatljivost, ali i zadovoljstvo kupaca.

Dosta toga se radi na tome da naši kupci budu zadovoljni i da se dokažemo i pokažemo da imamo dobar asortiman artikala i dobru cijenu. Ovdje u ovoj firmi najveće pogodnosti su velik broj akcija, kako mjesečnih, sedmičnih, vikend akcija i redovni rabati koji se daju na kasama na svaki artikal”, istakla je Mersiha Selimović, voditeljica objekta MEGA Diskont u Gračanici.

Bogata ponuda proizvoda za sve uzraste, povoljne cijene, te kontinuirane akcijske pogodnosti glavni su razlozi zbog čega građani MEGA Diskont stavljaju na prvo mjesto.

“ Zato što je najpovoljniji, cijene mi sve super, ovdje je najpovoljniji i sve idemo u MEGA Diskont, i roba je inače i kada se uzimaju mesni proizvodi”

“ Sviđaju mi se cijene što su jeftinije nego u ostalim centrima”

“Mi kupujemo moja porodica i mi zato što su cijene prihvatljive i roba je u redu”

“Kupujem jer ima povoljnu cijenu, nema šta drugo reći i usluga je dobra na nivou i išao sam u Gračanici u manji centar pa smo češće dolazili, a sad imamo veći gdje ćemo se posluživati”

Pravovremeno uočavanje i prepoznavanje potreba kupaca još jedan je u nizu prioriteta ove kompanije, te u skladu s tim na tržištu kontinuirano pružaju raznovrsne sadržaje za sve.

Iz MEGA Diskonta podsjećaju da kupci još uvijek imaju priliku učestvovati u nagradnoj igri pod sloganom “UZ CIJENE NIŽE AUTO STIŽE” povodom obilježavanja 33 godine uspješnog rada i poslovanja, te da će izvlačenje prvog dobitnika glavne nagrade Peugeot 208 biti upriličeno 2. jula.

 

 

 

 

POSLJEDNJE DODANO