2.8 C
Tuzla
30.11.2022.

/FOTO/ Mikrokreditna fondacija LIDER:  Zbog pružanja kvalitetnijih usluga građanima otvoren ured na novoj lokaciji u Živinicama

Mikrokreditna fondacija LIDER već 20 godina obezbjeđuje dugoročan pristup finansijskim sredstvima i besplatnim nefinansijskim uslugama poduzetnicima i stanovništvu na teritoriju Federacije BiH. Kroz svoje dugogodišnje iskustvo LIDER  je prepoznao  potrebe poduzetnika, a u godini kada obilježava svoj dvadeseti rođendan, LIDER je otvaranjem ureda u Živinicama na novoj lokaciji svoje usluge učinio dostupnim klijentima iz Živinica i okolnih naselja.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo pozvati naše klijente, poduzetnike i poljoprivrednike i građane Živinica da  nas posjete u našem uredu na novoj adresi Alije Izetbegovića broj 13., našim sugrađanima poznatoj lokaciji preko puta Srednjoškolskog centra.“ rekla je Nihada Klopić, savjetnica za klijente Mikrokreditne fondacije LIDER.

Kako ističu, na raspolaganju su klijentima za pronalaženje najboljih rješenja i jednostavnu i brzu realizaciju zahtjeva nudeći široku lepezu usluga, među kojima su: krediti za obrte, poduzetnike, biznis start up-e, poljoprivrednike, stambene potrebe i potrošačke kredite. Lider svojim klijentima pruža prepoznatljive, kvalitetne finansijske i besplatne nefinansijske usluge kreirane po njihovoj mjeri.

“U prilog tome ide činjenica da je brigu o finansiranju svog biznisa i domaćinstva, Lideru je povjerilo 7 hiljada i 700 klijenata, sa kreditnim portoflijem u iznosu od preko 27 miliona KM.” dodala je Šemsija Rizvić Čamdžić, menadžerica Mikrokreditne fondacije LIDER – Poslovnica Tuzla.

Jedna od korisnica kredita Mikrokreditne fondacije LIDER  je i Izeta Brkić i to već šest godina.

„ Najbolji su i najpovoljniji i zadovoljna sam sa njima,. Imam dva kredita ovdje, i kredit i pozajmicu. Sve urade, dočekaju, izađu u susret, ispune  i što nijedna organizacije nema oni imaju“ naglasila je Izeta Brkić, korisnica kredita Mikrokreditne fondacije LIDER.

Kako poručuju, dovoljno je da posjetite jednu od poslovnica koje imaju širom FBiH te se sami uvjerite u kvalitet usluga i mogućnost otpočinjanja dugoročnog i i prije svega uspješnog partnerstva.

 

 

POSLJEDNJE DODANO