/FOTO/Multifunkcionalni stanovi HEZZ GRADNJE: Neka vaš stan postane mjesto udobnog stanovanja

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Brojne su odluke koje svakodnevno donosimo u životu, manje ili veće, ali svima su zasigurno u prioritetima, one koje se odnose na rješavanje osnovnih egzistencijalnih pitanja.

Pitanje obrazovanja, profesionalnog usmjerenja, odabira posla, životnog partnera, krova nad glavom… krucijalna su pitanja koja sebi postavljamo. Kako doći do krova nad glavom, u bosanskohercegovačkoj stvarnosti za većinu stanovništva nameće samo jedan odgovor, podići kredit, udružiti snage s porodicom, ako ste među sretnicima dodati i ušteđevinu i nadati se da ćete nakon deset ili dvadeset godina biti vlasnik svojih kvadrata. Jedan kroz jedan, ili dva kroz jedan, uobičajene su opcije, sasvim nebitne ako se uporede sa činjenicom da znate da ste rješili jedan od najvećih izazova za cijeli životni vijek. I kad već odlučite angažirati cijelu armiju rodbine i banaka da zatvorite finansijsku konstrukciju, morate rješiti još jednu dilemu i slagalicu.

Kako odabrati idealan prostor, kupiti stan u novogradnji ili neki stariji kojem treba adaptacija i rekonstrukcija, kupiti veći ili manji stan, kakva je njegova funkcionalnost, hoće li vam narednih dvadeset godina zadovoljavati sve vaše potrebe ili potrebe vaše porodice, kako ga namjestiti, kako ga održavati, koju lokaciju i koju spratnost odabrati.…Urbana kultura i filozofija življenja neumoljiva je, stan ili životni prostor mora ispunjavati listu bitnih kriterija da bi stan ili stambeni prostor postao dom.

Upravo cijeneći tu filozfiju zahvaljujući bogatom iskustvu tima okupljenog u realizaciji novog projekta HEEZ GRADNJE, donošenje jedne od najvažnijih odluka u životu postaje lakše, brže, jednostavnije.  “HEEZ TRANSPORT” d.o.o.Tuzla Poslovna jedinica “HEEZ GRADNJA” kao investitor, započeo je sa izgradnjom stambeno-poslovnog objekta u ulici Ismeta Mujezinovića u atraktivnom tuzlanskom naselju Sjenjak.

Moderna arhitektura, tehnologija i dizajn na izvrsnoj lokaciji uz savremene principe gradnje i sa savremeno opremljenim enterijerima

Na jednoj od najpoželjnjih lokacija u gradu u toku je izgradnja objekta sačinjenog iz tri cjeline: lamele 01 i 03 se sastoje od suturena, prizemlja i 8 spratova plus dva sprata “Penthouse”, lamela O2 sadrži suteren, prizemlje i 13 spratova iznad kojih je predviđen fitness centar i restoran, što znači da je svim zainteresiranim na raspolaganju 225 stanova, 47 garaža, 31 parking mjesto i 13 poslovnih prostora. Po strukturi objekta lamele 01 i 03 posjeduju 152 stana plus 16 stanova u “Penthaouse” na devetom odnosno 10. spratu koji čine pravi luksuzni “dupleks”. Lamela 02 nudi 57 stanova. Stanovi su veličine od 38 m2 do 268 m2 sa različitim rasporedima, projektovani i dizajnirani za različite ukuse i raznovrsne želje budućih stanara. Pri opremanju stanova koriste se kvalitetni i sigurni materijali koji osiguravaju visoku kvalitetu življenja, a sudeći po pratećim sadržajima u O2 lameli grade se i dva lifta i to jedan za stanare a drugi za goste fitness centra i restorana, što ješ još jednom potvrđuje opredjeljenje investitora da svojim kupcima ponudi sav konfor i udobnost bezbobzira da li je riječ o stanarima ili poslovnim prostorima.

Stoga želite li stambeni prostor koji će zasigurno biti mnogo više od stana i koji će biti vaš dom, dom koji će vam dati udobnost, sigurnost, komfor, funkcionalnost i sve to vrlo povoljno, najbolji izbor je stambeno-poslovni objekat u ulici Ismeta Mujezinovića u atraktivnom tuzlanskom naselju Sjenjak. Stan na atraktivnoj i jako mirnoj lokaciji, na kojoj su dostupni svi prateći urbani sadržaji, sa velikim gradskim parkom u izgradnji, jedan je od rijetkih koja može u  cijelosti ispuniti kulturu urbanog življenja i zadovoljiti sve vaše potrebe, za domom iz snova.

Kontaktirajte HEZZ GRADNJU na adresi Kralja Tvrtka I br.2 u Tuzli , pozovite +387 35 277 681, pišite na [email protected] . Požurite, neka vaše želje postanu stvarnost, neka vaš stan postane oaza vašeg života i dom iz snova i mjesto udubnog stanovanja.