/FOTO/ Treći rođendan Bingo City Center-a za pamćenje

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

U Bingo City Centeru u subotu je obilježen treći rođendan. Tokom proteklih mjesec dana svi su mogli učestvovati u nagradnoj igri, a na sam rođendan uživati u cjelodnevnom zabavnom programu koji je završen spektakularnim koncertom regionalne zvijezde Saše Kovačevića.

”BCC slavi treći, darovi sve veći!” bio je slogan nagradne kampanje u kojoj su organizatori podijelili 336 nagrada. Saša je usrećio tri kupca koji su učestvovali u nagradnoj igri i osvojili po 3.333 KM: Selmu Mulavdić iz Srebrenika, te Adisa Barakovića i Nijazima Hadžića iz Tuzle.

Lidija Zulić, menadžerica Bingo City Center-a nije krila zadovoljstvo zbog svih dešavanja, kako u subotu, tako i protekle tri godine.

”Ponosni smo što smo u protekle tri godine zaista postali destinacija za shopping, zabavu i druženje, ne samo za građane Tuzle, nego i mnogo šire.  Zahvaljujući odličnoj kombinaciji svjetski poznatih modnih brendova, vrhunskog kina Cinestar, kuglane Brunswick i ostalog sadržaja, opravdali smo slogan da smo ‘Mjesto gdje želje ožive’. Pratimo sve trendove kada su u pitanju shopping centri, te ćemo nastojati našim kupcima kontinuirano pružati novi sadržaj”, kazala je Zulić.

”Prezadovoljan sam nastupom i publikom i svi su me oduševili.  Upućujem najlepše čestitke za rođendan centra”, rekao je Saša Kovačević, koji je dvosatnim nastupom i odličnim repertoarom oduševio hiljade posjetilaca.

Podsjećamo, Bingo City Center otvoren je 11. novembra 2016. godine. Prostire se na površini od 40.000 m2, a u sklopu centra ima više od 50 poznatih brendova, Brunswick kuglana, Cinestar kino sa pet dvorana, restorani i kafei.