/FOTO/ Wellnes & SPA Fest: Direktor Specijalne bolnice Banja Koviljača dobio priznanje ”Generalni menadžer godine”

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

U subotu 9. novembra 2019. godine održan je III Međunarodni Wellness & SPA Fest u organizaciji Turističkog Sveta i Wellness Akademije Peđa Filipović.

Wellness & SPA Fest je organizovan u hotelu Metropol u Srbiji pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Posjetioci su imali priliku da se informišu o brojnim wellness centrima i banjama u Srbiji, destinacijama koje nude mogućnosti za odmor i rekreaciju, ljekovitim termalnim izvorima, lječilištima i novitetima iz danas najbrže rastuće globalne industrije.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača i Wellness centar Kovilje su se predstavili izvođenjem programa vježbi Kovilje Chi, a kasnije i predstavljanjem wellness programa Kraljičina snaga, jedinstvenog i posebno kreiranog za Wellness centar Kovilje u saradnji sa Peđom Filipovićem.

U večernjim satima, na svečanoj dodjeli priznanja ”Ambasadori dobre usluge”, kruna Wellness & Spa festa bila je dodjela priznanja ”Generalni menadžer godine” direktoru Specijalne bolnice prim. dr. Aleksandru Jokiću.