8.6 C
Tuzla
05.10.2022.

/FOTO/ Zavirite u MojSan Shop u Tuzli

Vodeći bosanskohercegovački brend MojSan stigao je u Tuzlu. Kompanija Delibašić poliuretani d.o.o. u čijem je vlasništvu ovaj brend otvorila je MojSan Shop u Robnoj kući Tuzlanka na oduševljenje svih građana.

MojSan već godinama uljepšava snove korisnicima proizvoda za spavanje. Kvalitetan san za zdrav život, upravo je glavni cilj koji osigurava brend MojSan. U proizvodnji ove kompanije koristi se inovativna tehnologija, da bi na kraju dobili vrhunske proizvode koje kupuju građani širom zemlje i regiona.

”Mi smo prisutni u skoro svim državama exYu, trenutno imamo preko 200 veleprodajnih partnera sa kojima radimo, ta saradnja se iz dana u dan poboljšava. Imamo dva salona u Sarajevu, u Zenici, u Banjaluci, u Kaknju. Tuzla je logičan slijed aktivnosti koje je MojSan napravio”, kaže Boris Franjković, marketing manager brenda MojSan.

Madraci, kreveti, latofleksi, jastuci, jorgani, dio su programa MojSan koje možete pronaći u MojSan Shopu, gdje vas čeka i profesionalno osoblje.

”Ono što je novo za Tuzlu jeste da je MojSan Shop prvi specijalnizirani prodajni salon odnosno studio za spavanje, gdje će naši cijenjeni kupci iz Tuzle i šire okoline imati priliku uz fantastične savjete naših educiranih prodajnih savjetnika odabrati adekvatne proizvode za zdrav i kvalitetan san i to je ono što je zapravo nama u fokusu”, ističe Franjković.

MojSan Shop u Tuzli je šesta maloprodajna direktna jedinica brenda MojSan u Bosni i Hercegovini. Kada se odlučite posjetiti ovaj shop, trebate znati da proizvode možete kupiti i na rate.

”Način na koji možemo kreditirati naše kupce je raznolik. MojSan Shop Tuzla je u prilici ponuditi prodaju naših proizvoda putem platnih lista obzirom da imamo veliki broj ugovora sa javnim institucijama. Također obezbijedili smo na osnovu ugovora sa penzionim fondom FBiH mogućnost kreditiranja i za penzionere/umirovljenike za ovo područje. Pored ovih novih načina plaćanja, obezbijedili smo plaćanje putem shoping kartica nekih od najpopularnijih banaka u BiH, Raiffeisen, Intesa, UniCredit a uskoro i NLB banke”, rekao je Franjković.

Građanima koji se odluče kupiti madrace ili krevete osigurana je besplatna dostava i montaža, ako žive u krugu do 20 kilometara od MojSan Shopa. U tuzlanskoj poslovnici zaposlene su tri mlade osobe.

Prilikom svečanosti otvorenja MojSan Shop-a vodilo se računa o provedbi higijensko-epidemioloških mjera.

POSLJEDNJE DODANO