Grad Tuzla i ReLoaD objavljuju poziv za učešće na trećem mentorskom sastanku

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu ReLOaD u saradnji sa Gradom Tuzla objavljuje poziv za organizacije civilnog društva (OCD) za učešće na trećem mentorskom sastanku.
Sastanak je prilika za OCD da sa mentorom javno prodiskutuju i rade na eventualnim poboljšanjima projektnih prijedloga (bez uplitanja u konkretne projektne ideje).

Treći sastanak sa mentorom će biti organizovan u četvrtak, 10.10.2019. godine sa početkom u 12.00 sati u sali za sastanke u prizemlju, zgrada Gradske uprave Tuzla.

Također, tokom trajanja Javnog poziva za organizacije civilnog društva će biti organizovan još jedan mentorski sastanak. O tačnom terminu i mjestu održavanja sastanka, javnost će biti naknadno upoznata putem zvanične internet stranice Grada, grad.tuzla.ba.

Potvrdu o prisustvu na mentorskom sastanku potrebno je poslati na [email protected] ili [email protected].

U cilju transparentnosti, zapisnici sa održanih sastanaka sa mentorom će također biti objavljeni na web stranici Grada Tuzla. Na ovaj način će se omogućiti da informacije budu dostupne za OCD koje nisu bile u mogućnosti da prisustvuju sastancima sa mentorom.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) finansira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).