27 C
Tuzla
18.07.2024.

HDZ BiH Tuzla: Saopćenje povodom rasvjetljavanja nemilih događaja u Bukinju

Gradski odbor HDZ BiH Tuzla u ime mještana Mjesne zajednice Bukinje izražava zahvalnost policijskim službenicima na razotkrivanju počinjenih kaznenih dijela koja su u proteklom razdoblju počinjena u ovoj sredini. Otkrivanje počinitelja uz adekvatne mjere sankcioniranja i kažnjavanja važno je zbog mještana koji su bili pod velikim pritiskom straha za svoju imovinu. Sve učestaliji nasrtaji kriminogenih osoba na privatnu imovinu zasigurno iziskuju odgovor cjelokupne zajednice kako bi se stanovništvo zaštitilo i zbog toga je itekako važna potpora policijskom aparatu.

Sigurnosni izazovi s kojima se naše društvo danas suočava u velikoj mjeri utječu i na ukupno raspoloženje i uvijete života. Pored svakodnevnih sigurnosnih izazova dodatni problem stvaraju i ilegalni migrant čija kontrola kretanja i suzbijanja nezakonitih ponašanja je u najvećoj mjeri na policijskim strukturama što dodatno iscrpljuje policijske službenike ,a posebice u Tuzli.

Zbog svega toga i razumijevajući složenost prilika u kojim živimo još jednom izražavamo zahvalnost za rasvjeljavanje počinjenih kaznenih dijela vjerujući da će učinkovitost policijskih i sigurnosnih struktura obeshrabriti sve one koji s kriminalnim namjerama žele ugroziti naše stanovnike i njihovu imovinu

 

Vezane vijesti

TUZLA