Iz ženskog ugla – Influenser Ajdin Fejzić: “Bavljenje ovim poslom donosi ogromnu zaradu i benefite, bitno je samo imati dobru ideju”

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Svi korisnici društvenih mreža, barem jednom su imali priliku da se susretnu sa terminom influenser, međutim mnogima još uvijek nije poznato čime se to ustvari bave influenseri, upravo odgvor na to pitanje donosimo u ovosedmičnom izdanju emisije „Iz ženskog ugla“, koju možete pogledati u programu televizije Slon Extra u četvrtak u 21:10 sati.

 

U ženskom uglu ovog četvrtka družimo se sa jednim od najpoznatiji influensera u BiH Ajdinom Fejzićem. Ovaj momak samom svojom pojavom ruši brojne stereotipe i predrasude u našem društvu,a  uvodi nas i u jednu potpuno novu virtualnu sferu. Ono po čemu se Ajdin izdvaja od ostalih influensera jest što je uspio spojiti ugodno s korisnim. Ajdin je inače poznati make up artist, koji je najnovije trendove šminkanja odlučio brojnim tutorijalima putem društvenih mreža, youtube kanala preznetovat upravo na sebi. Da, dobro ste pročitali. Ajdin je mušakarc koji se šminka i to mu itekako dobro ide, pa je pokupio simpatije brojnih pratilaca širom Balkana, a ujedno uspio je motivisati i brojne druge muškarce da krenu njegovim putem i iskažu svoj talenat, ne osvrćući se na komentare okoline, jer znamo da naš bh. mentalitet nije baš naklonjen drugom i drugačijem.

 

Upravo ti je ono što Ajdin smatra formulom za uspjeh:“Vjerovati u sebe i ne dozvoliti da mišljenje drugih utiče na ono što uistinu jesmo i što nas ispunjava“.

 

Influensrei su ljudi, kojima taj posao donosi ogromnu zaradu, ali da biste ostali na sceni influensera i trajali, bitno je imati što kreativnije ideje, kojima se i drugi ljudi mogu okoristit, a nekada na šaljiv način predstaviti neke situacije u kojima se svako od nas s vremena na vrijeme zna naći.

 

Kako Ajdin kaže najveća podrška u svemu je bila njegova mama i njoj je zahvalan na svom dosadašnjem uspjehu.

 

Ajdinu želimo mnogo sreće i uspjeha kako na privatnom, tako i na poslovnom planu, a vas pozivamo da budete i ovog četvrtka uz program televizije Slon Extra i emisiju „Iz ženskog ugla“. Prijatelj emisije Džajić komerc sa svojim na daleko čuvenim brendom El Cafe.