IPI Akademija – Studij po mjeri poslodavca, budućim studentima nudi priliku koju ne smiju propustiti

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Moderna visokoškolska ustanova IPI Akademija Tuzla budućim studentima nudi priliku koju ne smiju propustiti.

Na IPI Akademiji možete upisati trogodišnje studijske programe iz oblasti: Informacionih tehnologija, Tržišnih komunikacija, Savremenog poslovanja i  informatičkog menadžmenta; ili četverogodišnje studijske programe : Informatika i računarstvo, Računovodstvo i finansije.

Ukoliko upišete neki od smjerova koji se nude na IPI Akademiji imat ćete priliku saznati zašto se  upravo za njih kaže da su Akademija po mjeri poslodavca. Analizom tržišta rada IPI Akademija, budućim studentima nudi upravo programe kojim ih adekvatno priprema za tržište rada.

Uz praktičnu nastavu, obaveznu stručnu praksu, visok nivo znanja i stručnosti akademskog kadra IPI Akademija obrazuje i pruža podršku mladima u razvoju njihovih ideja, poručuju iz ove Akademije.

Cijena akademske godine je 1800 KM, uz mogućnost plaćanja na rate i bez dodatnih troškova.

Između ostalog ono sa čim se IPI Akademija još može pohvaliti jeste da su  prva visokoškolska ustanova u Tuzlanskom kantonu koja ima Studentski HUB. Student HUB @ipia je savremeno opremljen i pristupačan prostor, dizajnerski uređen na način da podstiče inovativnost i kreativnost. HUB je namijenjen studentima i diplomantima IPI Akademije, a isti odiše dobrodošlicom i pozitivnom energijom.  Ovim projektom omogućili su svojim studentima da samostalno i besplatno razvijaju svoje ideje uz najnaprednije tehnologije, da se uhvate u koštac sa društvenim i poslovnim izazovima te da se međusobno povezuju.

Više o IPI Akademiji, kao i više informacija u vezi predstojećeg upisa studenata na IPI Akademiju pratite  na stranici www.ipi-akademija.ba

Više informacija možete dobiti i putem broja telefona 035 258 454.

Birajte studij po mjeri poslodavca.

NEKA VAŠ IZBOR BUDE IPI AKADEMIJA TUZLA.