Iz ženskog ugla – Armin Malikić: “Lokalni dečko svjetskog glasa, ali i stasa”

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Iz ženskog ugla ove sedmice gost je Armin Malikić, koji je bijeli mantil zamijenio  mikrofonom i možemo slobodno reći izdominirao na ovogodišnjem regionalnom muzičkom takmičenju „RTL Zvijezde“, gdje je među stotinama, a možda i hiljadama takmičara, upravo ovaj skromni, a nadasve talentovani momak iz Banovića odnio pobjedu. Student medicine, sa specifičnim glasom, neobičnom pojavom, definitivno je neko čije vrijeme tek dolazi.

Armina smo i od ranije znali, jer je već bh. javnost upoznata sa njegovim talentom, ali čini se da mu je ovo takmičenje bilo odskočna daska za promociju i van granica BiH.

Razgovarali smo sa Arminom iz jednog drugog ugla „Iz ženskog ugla“, te smo pokušali otkriti šta sluša u slobodno vrijeme, koliko ga je i da li trenutna popularnost promijenila, te šta možemo očekivati iz njegove muzičke kuhinje u naredno vrijeme.

Također, otkrio nam je čiji komentari su mu najviše godili, te kakve su zvijezde koje je upoznao tokom takmičenja iza kamere.

Bilo je zanimljivo slušati ovog momka, koji je po mnogo čemu drugačiji od svega onoga što danas možemo vidjeti na muzičkoj sceni. Tako da smo ga mi nazvali lokalni dečko, svjetskog  glasa, ali i stasa. Arminu želimo mnogo sreće i uspjeha u nastavku njegove muzičke karijere, a vas pozivamo da ovog petka budete uz program televizije Slon Extra i emisiju „Iz ženskog ugla“ u 16:15  sati. Prijatelj emisije Iz ženskog ugla je Džajić komerc sa svojim brendom El cafe.