Iz ženskog ugla: Bosanska Kim Kardašian, hobi pretvorila u unosan posao /VIDEO...

Iz ženskog ugla: Bosanska Kim Kardašian, hobi pretvorila u unosan posao /VIDEO NAJAVA/

Objavio: -

Za nju kažu da je bosansko-hercegovačka Kim Kardašian, ali ona je mnogo više o toga. Ona je svjetski poznata blogerka i youtuberka Sabrina Tubić.

Za nju moda je život, pa je svoj hobi prema fensi stvarima odlučila predstaviti i na svom blogu, za koji kaže da je njen lični dnevnik. No međutim iz godine u godinu broj njenih pratilaca se znatno povećavao, te je uvela i brojne tutorijale o zdravlju, fitnesu, beuty savjete, šminkanju, što je naišlo na veliki odjek u Americi i Australiji, odakle je počela dobivati i prve ugovore da pomoviše njihove proizvode putem svog bloga, te je od hobija počela i zarađivat.

Ovaj posao ju je odveo i na Maldive i Bali, a nada se da će se i mnoge djevojke prihvatiti ovog posla, kako bi se u svijetu čulo za našu državu, da i tu žive djevojke, koje imaju šta pokazati i ponuditi.

Svojim radom želi pomoći drugima da pronađu svoj stil, da steknu samopuzdanje, da nauče vjerovati u sebe i da ako se malo potrude krenu u ostvarenje svojih snova, jer upravo je to što je ona učinila i što ju je dovelo do onoga gdje je sada.

Vremena je bilo malo, za sve ono o čemu smo mogli razgovarati sa ovom kreativnom djevojkom, pa ne propustite biti sa nama i u petak u emisiji „Iz ženskog ugla“ u 21:00 sat, jer ćete možda i vi dobiti inspiraciju da svoj hobi uz mnogo truda i malo sreće pretvorite u unosan posao.