Iz ženskog ugla: Bračni par Babović sitnicama iz kućne radinosti mnogima uljepšavaju...

Iz ženskog ugla: Bračni par Babović sitnicama iz kućne radinosti mnogima uljepšavaju svakodnevnicu i važne datume

Objavio: -

Majda i Dario Babović, bračni par kreativaca iz Tuzle ovog petka naši su gosti u emisiji „Iz ženskog ugla“, koju možete pogledati u programu televizije Slon extra u petak u 21:10 sati.

U vrijeme kada mnogi mladi trbuhom za kruhom odlaze iz BiH, ovo dvoje talentovanih mladih ljudi su uspjeli spojiti ugodno s korisnim i pokrenuti mali biznis iz svog doma, izradu magnetića i privjesaka u vidu personaliziranih poklona.

Kako su nam otkrili u emisiji prvo su to bili pokloni za njihove prijatelje, na čiji nagovor su odlučili da počnu sa izradom istih i za ljude, koji traže nešto drugačije, nešto s dušom za pokloniti dragim osobama.

Za samo nekoliko mjeseci rada, njihov trud i ljubav prema ovom još uvijek možemo nazvati hobiju prepoznali su mnogi štovatelji ručnog rada širom Bosne i Hercegovine,  a i šire. I ne samo to ideja porodici Babović ne nedostaje.  S obzirom da očekuju prinovu, obećavaju da će proširiti svoj asortiman i na baby stvari, koje će sigurni smo obilježiti značajne trenutke i datume vas i vaših mališana. S toga ako nemate ideju šta pokloniti dragim prijateljima za rođendane, godišnjice i slično znate na čiju stranicu se trebate javiti.

30 minuta koliko smo se družili sa ovim ljudima bilo je premalo za njihovu kreativnost i sve ono što oni uistinu jesu. Pokazali su pored toga da su kreativni, inteligentni, vrijedni ljudi, pokazali su i svoju ljudsku stranu, a to je da sav taj talenat ne žele zadržati samo za sebe, već često organizuju radionice za mlade ljude, kojim pomažu da i sami započnu neki mali biznis, koji vremenom može prerasti i u pravi posao.

Nakon ovog petka i emisije „Iz ženskog ugla“ možda i vi dobijete inspiraciju i ideju za neki posao, koji ćete moći obavljati i iz svog doma, pa vas očekujemo uz program televizije Slon Extra u 21:10 sati.