Iz ženskog ugla – Fahrudin Sinanović:”Kćerkama sam rekao da sve može nestati preko noći, osim znanja i odgoja, to im niko ne može oduzeti”

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Odgoj djece u eri informacijskog i tehnološkog napretka je tema o kojoj smo ovog četvrtka govorili u emisiji „Iz ženskog ugla“, koju možete pogledati u programu televizije Slon Extra u četvrtak u 21:10 sati.

Fahrudin Sinanović, književnik, novinar i direktor BKC Kalesija, ali prije svega otac tri izuzetno uspješne i talentovane kćerke, naš je sagovornik o pomenutoj temi.

Šta je za njega porodica, te kako je i na koji način sa svojom suprugom uspio pobijediti sve izazove savremenog društva i izvesti svoje tri kćerke na pravi put? Koje su to životne i moralne vrijednosti koje je sa suprugom utkao u njihov odgoj i obrazovanje? Da li danas u borbi za egzistenciju zanemarujemo svoju djecu, te kako je on uprkos tomu što je izuzetno društveno aktivan ipak uspio biti i otac, koji je uvijek uz svoje kćerke, što se i rezultiralo svim njihovim uspjesima, nagradama….. To je samo dio onoga o čemu smo govorili u emisiji „Iz ženskog ugla“, čije gledanje nam je omogućila Sarajevska pivara sa njihovim najnovijim brendom Lejla, voda ljubavi, kao i lanac CM marketa.

Nadamo se da ćemo i ovog četvrtka biti dragi gosti u vašim domovima. I ne zaboravite onu mudru izreku “Ako odgojiš sina, odgojio si čovjeka. A ako odgojiš kćerku, odgojio si pola ummeta”.