Iz ženskog ugla – Husneta Tupković, bh. model otkriva da li ljepota...

Iz ženskog ugla – Husneta Tupković, bh. model otkriva da li ljepota ženi otvara sva vrata na putu ka uspjehu

Objavio: -

Husneta Tupković, bh. model, krunisana nekoliko puta na izborima ljepote u BiH, a uz sve to i buduća magistrica ekonomije naša je ovosedmična gošća u emisiji „Iz ženskog ugla“ , a govorit ćemo o tome da li ljepota ženi otvara sva vrata na putu ka uspjehu ili je ljepota teško breme sa kojim se tek rijetke žene znaju nositi. Odgovor na ovo pitanje donosimo u četvrtak u programu televizije Slon Extra od 21:10 sati.

Naša gošća vrlo rano je ušla u modne vode, tako da je imala iskustva sarađivati sa brojim modnim i kozmetičkim kućama kako u BiH tako i regionu. Neopisiv je osjećaj kako ona kaže kada te angažuje neka agencija među stotinama drugih lijepih djevojaka, ipak ona smatra da čovjek u svemu treba ostati prizemljen i jasno postaviti prioritete u životu, jer htjeli mi to ili ne priznati, ali ljepota je prolazna, od nečega se mora živjeti i kada mladost prođe. Upravo iz tog razloga Tupković ističe da je njen prioritet ulaganje u obrazovanje, a bavljenje modelingom je samo šlag na tortu u njenom životu, nešto što je ispunjava i čini sretnom.

Osvrnuli smo se i na izbore ljepte, da li su prevaziđeni danas, te šta oni nude djevojkama, koje se odluče prijaviti? Može li se u BiH živjeti od modelinga, koliko su modni skauti zainteresovani za modele iz BiH? To su samo neka od pitanja na koje donosimo odgovor u emisiji „Iz ženskog ugla2 ovog četvrtka. Ipak, ono što naša gošća savjetuje svim damama koje se žele u budućnosti baviti modelingom, a to je da u te vode djevojke moraju uć psihički jake i spremne, jer samo tako će uspjeti i privući pažnju modnih i kozmetičkih kuća, ali i skauta iz regiona i svijeta.