Iz ženskog ugla – Live svirka za kraj godine u izvođenju talentovanih muzičara Naide i Mejdija Sulejmanija

     

U specijalnom novogodišnjem izdanju emisije „Iz ženskog ugla“, koju možete pogledati danas od 17:20 sati  ugostili smo mlade muzičare Naidu i Mejdija Sulejmanija, koji rade, ali i žive muziku. Mejdi je bh. javnosti poznat kao muzička pratnja brojnih vrsnih umjetnika, trenutno član benda Armina Muzaferije, dok s Naidom često nastupa na brojnim manifestacijama, ali i klubovima, gdje su rado viđeni i dragi gosti.

Raduje nas činjenica što ćemo 2019. godinu ispratiti u ovako lijepom društvu i praćeni notama, koje su obilježile godine, ali i decenije iza nas.

Na kraju svake godine sumiramo utiske, pravimo planove i ciljeve, tako da smo i sa ovim mladim ljudima izanalizirali šta ćemo to ostaviti u 2019. godinu, šta smo iz nje naučili i šta ćemo dobro prenijeti i u Novu 2020. godinu, koja će nadam se biti bolja i uspješnija svima nama od tekuće.

Nostalgija se na izmaku godine budi kod svakoga, tako da su nam Naida i Mejdi priredili u okviru specijalnog izdanja emisije „Iz ženskog ugla” i live svirku za sve generacoije, pa smo između ostalog uživali u numerama :“ Kad čovjek voli ženu“, Tugo nesrećo“, ali i neizostavna Đeleme đelem i brojne druge numere, pa se nadamo da ćete se za doček Nove 2020. godine zagrijavati uz program televizije Slon Extra i emisiju „Iz ženskog ugla“ danas od 17:20 sati.

Prijatelj emisije, koji je pripremio i novogodišnje iznenađenje za naše goste, jeste kompanija Lactalis BH sa svojim brendom Dukat.