Iz ženskog ugla – Maid Hećimović o prvim danima sa sinom Rayanom

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Maid Hećimović bh. muzičar i zabavljač naš je ovosedmični gost u emisiji „Iz ženskog ugla“, koju možete pogledati u programu televizije Slon Extra u četvrtak u 21:10 sati.. Maida smo imali priliku gledati u prvoj sezoni ove emisije, ali ovaj put nam je došao da podijeli lijepu vijest, a to je da se ostvario u ulozi oca i da je postao roditelj predivnog dječaka Rayana.

Kako protiču prvi roditeljski dani u njegovom domu, da li su se s dolaskom sina na svijet promijenili prioriteti, te da li je to ojačalo njegovu ljubav prema supruzi Ajli, neka su od pitanja o kojim smo razgovarali s Maidom, a naravno neizostavna su bila i pitanja o njegovoj muzičkoj karijeri, te o tome koliko muzičari vode zdrav, odnosno nezdrav život, zbog kasnih nastupa, čestih putovanja i slično.

Maid je miljenik publike u bh. koju je osvojio nastupima na brojnim domaćim, ali i regionalnim takmičenjima u okviru kojih je ostvario zapažen rezultat, a ne smijemo zaboraviti spomenuti ni to da je izdao i pjesmu „Dok te on ljubi“ , kojom je osvojio region.

Njegovo vrijeme tek dolazi, a do tada uživa u roditeljskoj ulozi i sa našim gledateljkama dijeli svoje strahove, strepnje, ali i čežnje sa kojim se susreću svi novopečeni roditelji. Također, otkriva šta ga to danas kod ljudi najviše nervira i zašto ne vjerujemo u prijateljstvo, jer on s vjerom u ljude i u dobro u ljudima nema problema.

Sigurni smo da ćete i ovog četvrtka uživati uz svoje male ekrane i razgovor sa Maidom Hećimovićem. Prijatelj emisije je kompanija Lactalis BH sa svojim brendom Dukat i proizvodnom linijom Dukat mlijeko.