Iz ženskog ugla – Ukoliko i vama nedostaje lijepih i produktivnih druženja...

Iz ženskog ugla – Ukoliko i vama nedostaje lijepih i produktivnih druženja “Razgovoruša” je pravo mjesto za vas!

Objavio: -

Često u razgovoru s drugim ljudima čujemo kako kažu da danas imamo svega, ali nam fali lijepih druženja i razgovora. Upravo to je bio povod da ovog četvrtka u emisiji „Iz ženskog ugla“ , koju možete pogledati u 21:10 sat u programu televizije Slon Extra ugostimo djevojke, koje su ujedno i osnivačice Kluba ljubitelja knjige „Razgovoruša“. Naše gošće su Amela Delić i Mirela Karahasanović, osnivačice i voditeljice Kluba.

Radi se o ljudima koji vole knjige, ali i zdrav, produktivan razgovor o mnogim životnim temama, poput ljubavi, smisla života, filozofiji, religiji…….

I same inicijatorice ovog Kluba tvrde da je bilo malo skepticizma kada su krenule u pretvaranje ideje u djelo, jer su se plašile kakav će odziv biti i kako će to drugi doživjeti, jer je ovo jedinstven Klub ove vrste u BiH. Ipak, na svu sreću vrlo brzo se pokazalo da je postojala potreba za ovakvim druženjima, jer se veliki broj studenata, ali i ljubitelja pisane riječi uključio u ovaj klub.

Njihova vrata kako kažu otvorena su za sve ljude dobre volje, koji vole knjige, čitanje, druženja i razgovor u sklopu kojeg će saslušati, ali i biti saslušani, te imati priliku da prodiskutuju o mnogim životnim poljima o kojima se i ne priča baš mnogo.

Ukoliko ste se i sami pronašli u ovim riječima bit će nam zadovoljstvo da budete sa nama ovog četvrtka od 21:10 sati. Gledanje emisije omogućila Sarajevska pivara i lanac CM marketa.