Iz ženskog ugla – Zavirite i vi u “Senadinu kuhinju” i pronađite idealan ljetni recept za sebe (Foto)

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Ovosedmično izdanje emisije „Iz ženskog ugla“ posvetili smo kulinarstvu, a naša gošća je Senada Musić,  vlasnica jedne od najpoznatijih instagram stranica o kulinarstvu pod nazivom „Senadina kuhinja“. Emisiju možete pogledati u programu televizije Slon Extra u četvrtak u 21:10 sati.

S obzirom da je ljeto vrijeme, kada zbog visokih temperatura svi pribjegavamo pripremi ukusnih, jednostavnih, zdravih obroka, a koji ujedno ne iziskuju mnogo vremena za pripremu, kako ne bismo dom dodatno zagrijavali tokom ljeta, sigurni smo da će vam savjeti i recepti, koje će Senada podijeliti sa nama svima dobro doći.

Inače, Senadina velika želja je da izda knjigu sa receptima, pa se nadamo da će joj se ta želja u skorije vrijeme i ostvariti. Uz priču o kulinarstvu, dotakli smo se još mnogo tzv. ženskih tema, kao što je brak, porodica, tradicija, ali i ubrzani stil života i sve ono što ovo vrijeme nosi sa sobom.

Sigurni smo da će čak i oni najizbriljiviji pronaći nešto za sebe u „Senadinoj kuhinji“, ali i ovosedmičnom izdanju emisije „Iz ženskog ugla“ ovog četvrtka.

Prijatelj emisije kompanija Džajić komerc sa svojim brendom El cafe!