5 C
Tuzla
03.02.2023.

Iznenađenje za zaposlenike YimoR i MEGA Diskont marketa: Uplaćeno po 400 KM za nadolazeće praznike

Firma YimoR u čijem je sastavu i lanac maloprodajnih objekata MEGA Diskont, važi za firmu koja profesionalno pristupa poslovanju i motivira svoje zaposlene. Ulaže u obuku, obrazovanje i razvoj zaposlenih.

Osim toga trudi se da ugodno iznenadi svoje zaposlene, te je tako i 2022-a godina za zaposlenike firme YimoR bila puna iznenađenja!

Svi zaposlenici su na ime vjerskih praznika početkom godine dobili nagradu po 250 KM. U septembru ove godine je stiglo iznenađenje na ime regresa od 450 KM i na kraju godine za lijepe i ugodne nadolazeće praznike dana 12.12.2022. na račune zaposlenih uplaćen je iznos od 400 KM.

Vođeni mišlju da samo motiviran i zadovoljan radnik može pružiti svoj maksimum, firmi YimoR je postala praksa svakodnevno planirati i raditi na tome da svojim zaposlenim pruži više i pokaže koliko su joj važni.

Da se radi o efikasnom modulu rada i ustrojstvu u kome je svaki zaposlenik firme YimoR zadovoljan, pokazuje ubrzani rast, novi maloprodajni objekti i sve veći udio u BiH maloprodajnom tržištu, navode iz ove kompanije.

POSLJEDNJE DODANO