Izuzetna ponuda Estetskog Centra ”La Femme” – Klijentima pristupamo profesionalno i sa senzibilnošću

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Estetski Centar “La Femme” kako i samo ime govori, posvećen je ljepoti i estetici. Profesionalno osoblje salona svojim vrhunskim uslugama te cjenovno i ekološki prihvatljivim proizvodima, pritom stavljajući naglasak na vaš prirodan izgled, pomoći će vam u njezi i održavanju vaše ljepote.

U Estetic Centru “La Femme” klijenti su uvijek na prvom mjestu, a njihovo zadovoljstvo su dokaz kvalitete i vrhunske usluge salona. Stavljajući naglasak na stvaranje dobrog odnosa između klijenata i osoblja te posvećujući pažnju svakoj osobi individualno, kao da je član njihove obitelji, stvorili su ugodnu i toplu atmosferu u kojoj klijent dobiva samo najbolje.

Obaveza osoblja Centra “La Femme” je posvetiti svoje profesionalno vrijeme i vještine s umjetničkim pristupom i senzibilnošću svim klijentima i njihovim potrebama s najboljim mogućim iskustvom i novitetima iz beauty svijeta.

“La Femme” spada među ponajbolje salone u gradu Tuzla i šire te je primjer uspješnosti u načinu dobrog poslovanja.

Budite zadovoljni sobom

U današnje vrijeme ženama je uz sve funkcije koje su im poslovno i privatno nametnute, vrlo bitno da izgledaju lijepo i svježe. Trendovi se mijenjaju namećući nam nova pravila ljepote, a s time i tehnologija, koja nam pruža mnoge metode kako bismo izgledali upravo onako kako želimo. Stoga zašto ne bismo to i iskoristili. Poznato je da su lijepi i njegovani ljudi uspješniji i u poslu, jer ih okolina bolje prihvaća. Lijepa žena je zadovoljna sobom te samim time i sretna, a biti zadovoljna danas u ovo ludo i užurbano doba, brzih promjena, jako je bitno.

Uz standardnu ponudu koja uključuje tretmane njege lica, tijela i noktiju specijalnost ovoga salona su: hijaluronski fileri, mezoterapija, PRX T33, BB Glow, laserska depilacija, lasersko izbjeljivanje zuba i još mnogo toga.

Ako ste i Vi odlučili učiniti nešto za sebe posjetite estetski salon “La Femme” gdje Vas čeka profesionalno i ljubazno osoblje.