Nagradna igra u programu Slon radija – “Ja BiH pobjedu” uz Bavariu poželimo sreću Zmajevima u predstojećim utakmicama

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Od 15 do 18 novembra Internacionalni pivski brend Bavaria zajedno sa slušateljima Slon radija navijat će za naše Zmajeve u okviru kvalifikacija za Euro 2020. godine, a u utakmicama protiv Italije i Lihtenštajna.

Pivski brend Bavaria ima tradiciju dugu oko 300 godina i od početka godine ponosni je sponzor reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Euro 2020. godine i tim povodom „podgrijat“  će atmosferu i nagraditi najvatrenije navijače naše nogometne reprezentacije, a ujedno i slušatelje Slon radija.

Iz kompanije Molson Coors BH, koja je distributer brenda Bavaria, ističu da kreću sa velikom podrškom i u utakmicama koje bh. reprezentativce očekuju narednih dana uz zvanični slogan „JA BiH pobjedu“.

Od 15. do 18. novembra na frekvenciji od 89 mHz, imat ćete priliku čuti zanimljive tekstove o Bavarii i Nogometnoj reprezentaciji BiH, gdje će se kriti i odgovori na nagradna pitanja.

Prvi krug nagradne igre bit će upriličen u petak 15. novembra u popodnevnim satima u otvorenom programu Slon radija “Podne popodne”. BiH još uvijek ima matematičke i teoretske šanse za plasman na EP kroz grupu, ali za takav rasplet izabranici Roberta Prosinečkog moraju savladati Italiju, a Finska ne smije slaviti protiv Lihtenštajna. U svakom slučaju vatreni navijači, kao i javnost očekuju pobjedu naše nogometne reprezentacije. Uz slogan „Ja bih pobjedu“ uz Bavariuu nazdravimo za naše žuto – plave uz Slon radio.

Utakmica BiH – Italija igra se u petak 15. novembra od 20:45 na stadionu Bilino polje u Zenici, a nakon ove utakmice Zmajevi gostuju Lihtenštajnu u utakmici koja se igra također od 20:45 sati.