20.5 C
Tuzla
01.12.2023.

“Ja BiH pobjedu” – Slušatelji na 89 FM prognoziraju rezultat utakmice, a Bavaria nagrađuje

Nakon prvog kruga nagradne igre Bavaria piva na 89 FM u okviru kojeg je vrijedan poklon paket Bavarie osvojio Mišo Mihajlović, Bavaria je tokom dana nastavila sa nagradnom igrom, nagrađujući slušatelje i stvarajući euforiju uoči večerašnjeg susreta kada će na Grbavici, fudbalska reprezentacija BiH dočekati selekciju Sjeverne Irske, izuzetno teškog protivnika.

U drugom krugu Bavaria nagradne igre, poklon pakete osvojili su: Adnan Bešlagić, Adel Avdić, Emir Hadžimehmedović i Suad Bilajac.

Zanimljivo je bilo razgovarati sa slušateljima Slon radija, koji su prognozirali rezultate večerašnjeg susreta, pa su rekli da navijaju da bude, 2:0, 3:0, 3:1. Nama samo ostaje da poželimo da se njihove prognoze ostvare i da večeras zajedno slavimo uz slogan Bavarie “Ja BiH pobjedu”.

Inače, Bavaria je ponosni sponzor i oficijelno pivo reprezentacije BiH od 2019. godine, koji će dati svesrdnu podršku u izazovima koji očekuju bh. igrače.

Novi krug nagradne igre na 89 FM Bavaria zakazuje, već u nedjelju 11. oktobra uoči susreta sa Nizozemskog, koji će naši reprezentativci igrati na Bilinom Polju u Zenici od 18 sati  u sklopu UEFA Lige Nacija.

S BAVARIOM do pobjede! SRETNO ZMAJEVI!

Vezane vijesti

TUZLA