Jadranka grupa u petak u Tuzli: Idealna prilika za sve koji su u potrazi za sezonskim poslovima

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Jadranka grupa, jedno od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, koja već više od 70 godina uspješno posluje u hotelijerstvu, kampingu i trgovačkoj djelatnosti na otocima Cresu i Lošinju, zapošljava.

Društvo posjeduje i upravlja sa šest hotela i jedanaest restorana te vilama i apartmanima smještenim na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja, kapaciteta više od 3.500 gostiju, s četiri kampa na otocima Lošinju i Cresu te obavlja djelatnosti veleprodaje i maloprodaje zajedno sa središnjim objektom za pripremu hrane.

 

Da je Jadranka grupa poželjan poslodavac, potvrđuje i činjenica da se u Jadranka grupi od 2009. udvostručio broj zaposlenika.

 

U Jadranka grupi ukupno je 800 stalnih zaposlenika kojima se od aprila pa do kraja septembra pridružuje još 800-tinjak sezonskih radnika.

 

Osim lokalnog stanovništva velik broj zaposlenika dolazi iz EU te iz cijele regije. Zadovoljstvo zaposlenika pokazuje i činjenica da su mnogi sezonski radnici iz Bosne i Hercegovine odlučili produžiti svoje ugovore o radu.

Prednost Jadranka grupe jest da su plaće dosta iznad prosjeka industrije u Hrvatskoj te iznad hrvatskog prosjeka.

U Jadranka grupi smatraju da ulaganje u zaposlenike donosi višestruku korist. Svaki dodatni trud i lojalnost dodatno se nagrađuje, a pored toga nudi se i mogućnost statusa stalnog sezonca čime se osigurava radno mjesto za iduću godinu.

Jadranka grupa o svom trošku osiguravan sanitarni pregled dok se trošak prevoza do mjesta prebivališta nakon isteka ugovora o radu refundira. Posebnu pažnju Jadranka grupa posvećuje stvaranju inovativnog i poticajnog okruženja, omogućava sticanje iskustva u struci uz iskusne i stručne mentore te uključivanje u program nagrađivanja.

Jadranka grupa zapošljava na radnim mjestima:

konobar (m/ž), kuhar (m/ž), sobarica/čistačica, spa terapeut (m/ž), spasilac (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), čistač (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), radnik u domaćinstvu (sobar) (m/ž), prodavač (m/ž), pekar (m/ž), mesar (m/ž), slastičar (m/ž), vozač C kategorije (m/ž), skladišno transportni radnik (m/ž) i drugim radnim mjestima.

Više informacija i popis otvorenih natječaja potražite na http://www.jadranka.hr/karijere.

Ako ste ambiciozni, predani poslu i željni radnih izazova u inovativnom i poticajnom okruženju i u potrazi ste za sezonskim zaposlenjem, s radom u Jadranka grupi možete se upoznati u Tuzli, 24. januara 2020. godine, u 10 sati u Evropskom univerzitetu  “Kallos” Tuzla.