JYSK sutra u Živinicama otvara svoju 25 prodavnicu u BiH, a uoči velikog otvaranja nagrađivao je i slušatelje Slon radija

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Najveći evropski lanac proizvoda za dom JYSK iz Danske sutra u Živinicama u tržnom centru Bingo otvara svoju 25 prodavnicu u BiH. Uoči velikog otvaranja, kojim će svim posjetiteljima ponuditi širok asortiman proizvoda za dom po nevjerovatnim akcijskim cijenama JYSK je nagrađivao i slušatelje Slon radija sa područja Grada Živinica.  Sretni dobitnici nagrada su: Hasan Imamović, Meša Bojagić, Faik Mustafić i Elvedin Rašidagić. Svi nastanjeni na području Živinica.

Ovog trenutka JYSK broji oko 2800 prodavnica u 52 države svijeta i zapošljava oko 23.000 ljudi, a svake sedmice negdje u svijetu otvara 2 do 3 nove prodavnice. Početkom 2010. godine danski JYSK je otvorio svoju prvu prodavnicu u BiH, u Sarajevu. Nakon toga uslijedila su otvaranja širom BiH. Nova prodavnica u Živinicama bit će 25 u našoj državi.

„Oni koji poznaju JYSK od ranije znaju da u našim prodavnicama uvijek mogu pronaći najbolji izbor i najpovoljnije cijene madraca, jorgana i jastuka, kao i raznog namještaja i dekoracija“, istakla je tokom gostovanja u programu Slon Radija Vilma Mihajlović, store menagerica  JYSK-a. Ona je još dodala:
“U petak i subotu nagrađuju prvih 100 kupaca, koji ostvare kupovinu od 20,00 KM ili više. Za svaki dan pripremili smo drugačije poklone, a oni uključuju jastuke i jorgane. Također smo pripremili i torbu za kupovinu Blue Bag, kao poklon za sve kupce na dan otvaranja. „

Otvaranje JYSKA u Živinicama planirano je za petak (15.11.) u 8 sati u tržnom centru Bingo – 1. ulica 121. Na dan otvaranja do 10 sati sve kupce JYSK časti kafom i keksom.