KO ZNA, ZNA

KO ZNA, ZNA

Ekipa emisije “Ko zna, zna” protekle sedmice bila je na 15. Međunarodnom sajmu turizma i ekologije “List” u Lukavcu. U trećem majskom izdanju naše emisije imat ćete priliku vidjeti dio atmosfere sa lukavačkog sajma “List” i upoznati zanimljive sagovornike. Iako naši sagovornici ovoga puta nisu morali odgovarati na pitanja iz testa opšteg znanja, ipak nisu kući otišli praznih ruku. Nakon razgovora sa njima, uručili smo im nagrade našeg prijatelja “Podrumi Andrija” iz Paoče kod Čitluka.

TC “Robot” obradovao Gračanlije vrijednim poklonima Koliko puta ste otišli u kupovinu i vidjeli da su proizvodi koje ste namjeravali kupiti na sniženju, te ste na taj način potrošili mnogo manje novca nego što ste planirali? Zamislite da odete u kupovinu i pored kupljenih proizvoda, dobijete i vrijedan poklon iz marketa u koji ste otišli? Upravo to se dogodilo Gračanlijama protekle sedmice. Neki od kupaca koji su se zadesili tamo, kući su pored kupljenih artikala otišli sa vrijednim poklonima koje je dodijelio TC “Robot” Gračanica. Naravno, poklon nije mogao dobiti svako. Trebalo je stati ispred objektiva naše kamere i pokazati prije svega hrabrost, a zatim i opšte znanje koje posjedujete. Ko su bili sretni kupci koji su dobili nagrade u TC “Robot” u Gračanici saznajte u ovosedmičnom izdanju kviza znanja “Ko zna, zna”.

U prvom majskom izdanju naše zabavno-obrazovne emisije “Ko zna, zna” bili smo izvan granica Bosne i Hercegovine, 60-ak kilometara od Tuzle tačnije u Banji Koviljači. Sunčan proljetni dan doprinio je da bolje upoznamo pomenuto mjesto i građane koje smo tamo zatekli. U parku ispred Specijalne bolnice za rehabilitaciju “Banja Koviljača” upoznali smo naše sagovornike. Oni su nam ispričali svoje životne priče, ali i razloge zbog kojih došli u Banju Koviljaču.Nakon ugodnog i zanimljivog razgovora sa njima, uručili smo im poklon kupone za korištenje Wellness centra “Kovilje” koji se nalazi u sklopu Specijalne bolnice za rehabilitaciju “Banja Koviljača”. Upoznajte naše sagovornike i Banju Koviljaču u susjednoj Srbiji u najnovijem izdanju naše emisije “Ko zna, zna”.

Robna kuća “Tuzlanka” protekle sedmice bila je domaćin ekipi emisije “Ko zna, zna”. Prijatelj emisije bili su “Podrumi Andrija” iz Paoče koji su obradovali takmičare pred prvomajske praznike, a naše nagrade otišle su u Tuzlu, Srebrenik i Ameriku. Ispred objektiva naše kamere ovoga puta našli su se Ivica, Nermin i Emir. Kakvo znanje su nam oni pokazali, te šta smo saznali o njima i njihovim životima pogledajte u našem ovosedmičnom izdanju kviza znanja “Ko zna, zna”.

 

Protekle sedmice u prodajnom objektu “ZH Zola” u Živinicama održan je dugoočekivani proljetni shopping day. Pored mnogobrojnih posjetilaca koji su došli iz Živinica, Tuzle, Đurđevika i mnogih drugih okolnih mjesta i općina, prisutna je bila i ekipa emisije “Ko zna, zna”. Veliki broj posjetilaca koji smo tamo zatekli iskoristio je priliku za kupovinu sniženih artikala od čak 20%. Ali, neki od njih su bili dodatno obradovani poklon bonom. Naime, pet posjetilaca dobilo je kupon od 20KM koji su mogli iskoristiti prilikom plaćanja kupljenih proizvoda. Sretni kuponi otišli su u Tuzlu, Živinice i Đurđevik.Kakva atmosfera je vladala u “ZH Zoli” u Živinicama i u čije ruke su otišli sretni kuponi saznajte u najnovijem izdanju naše emisije “Ko zna, zna”.

Pogledajte snimak novog kviza znanja ”Ko zna, zna”. U ovoj emisiji gledat ćete samo pripadnike jačeg spola i slušati njihove životne priče. Tri mlada momka pokazali su svoju hrabrost, stali ispred objektiva naše kamere, a potom pokazali znanje koje posjeduju. Među njima sasvim slučajno našao se i Enes Latifagić, kapiten OKK “Sloboda” Tuzla.

 

U prvom aprilskom izdanju emisije “Ko zna, zna” očekuje vas mnogo zabave i zanimljivih priča naših sugrađana. Emisiju smo snimali u Tuzli, a prijatelj emisije bilo je Udruženje za očuvanje i unapređenje psihofizičkog stanja čovjeka “Tjelesna kontrola” poznatije kao “Body control”. Dva od tri naša sugrađanina uspjeli su da osvoje nagrade našeg sponzora, a kao što što ste već navikli da bi osvojili nagrade, naši takmičari morali su pokazati svoje znanje. Na koja pitanja su oni morali odgovarati, te da li su zaista pokazali svoje znanje ili je samo sreća bila na njihovoj strani, saznajte u našoj ovosedmičnoj emisiji.

 

Ekipa emisije “Ko zna, zna” protekle sedmice znanje je provjeravala u tuzlanskom naselju Slatina. Sunčan martovski dan izmamio je mnogo naših sugrađana u obližnji park i igralište. Haris, Ruža i Refko bili su naši sugrađani koji su nam ispričali svoje životne priče, ali i pokazali svoje znanje. No, samo jedan od njih je uspio da osvoji našu nagradu. Pogledajte snimak emisije.

 

Ove sedmice u kvizu znanja “Ko zna, zna” znanje smo provjeravali u Tuzli, tačnije na Brčanskoj Malti. Naše tri sugrađanke nagradio je prijatelj ovosedmične emisije “Didaco shop” u čijem širokom asortimanu proizvoda od prošlog mjeseca građani ponovo mogu uživati. Pogledajte snimak emisije.

 

Ekipa emisije “Ko zna, zna” protekle sedmice bila je na otvaranju treće po redu poslovnice Mesne industrije “Menprom”. Veliki broj posjetilaca koji smo zatekli u tuzlanskom naselju “Stupine” gdje se od subote nalazi novootvorena poslovnica, iskoristili smo za razgovor i druženje. Naravno, ni ovoga puta nisu izostale nagrade. Mesna industrija “Menprom” iz Tuzle pripremila je tri pokon paketa mesnih i suhomesnatih proizvoda za tri sretna posjetioca. Ove sedmice gledat ćete malo drugačije izdanje emisije “Ko zna, zna” jer naši takmičari nisu morali da pokažu svoje opšte znanje da bi dobili nagradu. Dovoljno je billo da malo porazgovaraju sa nama i kažu nam nešto o svojim navikama i izborima kada je u pitanju asortiman MI “Menprom” ali i općenito kupovina domaćih proizvoda. Pogledajte snimak emisije.

 

U novom izdanju kviza znanja “Ko zna, zna” upoznat ćete tri divne dame različitih generacija. Sve tri dame su nam ispričale različite priče, ali sve one imaju nešto zajedničko: ljubav prema nakitu. Nakon što smo ih upoznali, obradovali smo ih komadom srebrnog nakita koji je za naše sretne takmičarke pripremio prijatelj emisije “Kani Silver”. Pogledajte snimak emisije.

 

Prvo martovsko izdanje emisije snimali smo u Tržnom centru na Brčanskoj Malti, a prijatelj emisije bio je frizerski salon “Elephant”. Nije bilo lako nagovoriti građane Tuzle da stanu ispred objektiva naše kamere, ali kad su pristali isplatilo im se jer su otišli kući sa nagradama našeg prijatelja. Pogledajte snimak emisije.

 

Pogledajte snimak ovosedmičnog izdanja kviza znanja ”Ko zna, zna”.
Emisiju smo snimali u Tuzli, a prijatelj emisije bio je Kozmetički studio “Dzeny”.
Tri takmičara osvojila su vrijedne nagrade, koje će ih zasigurno uljepšati, ali što je i najvažnije relaksirati.
Upoznajte naše takmičare, saznajte ko su i čime se bave, te kakve su nam zanimljive priče o sebi ispričali u najnovijem izdanju kviza znanja “Ko zna, zna”.

 

Ovosedmičnu emisiju ”Ko zna, zna” smo snimali u Živinicama, a prijatelj emisije bio je hotel “President”. To znači da će naši takmičari koji su pokazali svoje znanje i osvojili nagradu uživati u trosatnom korištenju bazena, turske i finske saune hotela “President”. Svoju sreću su okušali Samir, Mahir i Anela. Isplatilo se, jer čak i ako su se malo isrcpili odgovarajući na naša pitanja, nadoknadit će to sigurno relaksirajući se. Pogledajte snimak.

Ekipa emisije “Ko zna, zna” i ove sedmice za vas je pripremila novo izdanje kviza znanja u kojem ćete zasigurno uživati. Emisiju smo snimali u Kalesiji, a prijatelj emisije bio je “Seif” koji je naše sretne takmičare nagradio najčokoladnijim delicijama. Puno smijeha, zanimljive priče i zabave sa našim takmičarima koji su pokazali svoje znanje zasladili smo na kraju čokoladnim paketima našeg prijatelja. Pogledajte snimak emisije.

 

U prvom februarskom izdanju emisije “Ko zna, zna” očekuje vas mnogo zanimljivih priča i zabave. Temperatura ispod nule nije nas spriječila da izađemo na ulice Tuzle, provjerimo znanje naših sugrađana, ali i nagradimo ih.
Ove sedmice prijatelj emisije bio je butik “Lejla” koji je obezbijedio tri vrijedne nagrade za naše takmičare. Sve tri nagrade su podijeljene, a Sabina, Emina i Maid bili su učesnici našeg kviza i sretni dobitnici nagrada. Pogledajte snimak emisije:

 

Protekle sedmice ekipa emisije ” Ko zna, zna” znanje je provjeravala u Tuzli. Iako su temperature bile ispod nule, to nas nije spriječilo da vam pripremimo još jednu dozu zabave i dobrog raspoloženja. Naše sretne takmičare nagradio je ovosedmični prijatelj emisije, novootvoreni frizersko-kozmetički studio “Ogledalce” Tuzla. Pogledajte snimak emisije.

 

Trgovački centri “Robot” mjesta su najboljih cijena, ali i najbolje zabave i druženja barem kada je u pitanju emisija “Ko zna, zna”.Trgovački centar “Robot” u Avazovoj zgradi u Tuzli bio je domaćin ekipi emisije “Ko zna, zna” protekle sedmice. Upravo tamo smo pronašli naše sretne takmičare koji su imali nimalo lagan zadatak: Stati ispred objektiva naše kamere i pokazati svoju hrabrost, ali i znanje. Pogledajte snimak emisije:

Pogledajte ovosedmično izdanje kviza znanja “Ko zna, zna”. Ekstremno niske temperature natjerale su nas da se sklonimo sa tuzlanskih sniježnih ulica, pa smo zaštitu od niskih temperatura potražili u TC “Brčanska Malta”. Kakvo znanje su pokazali naši takmičari i zašto je samo jedan od njih trojice uspio osvojiti nagradu, saznat ćete ukoliko pogledate snimak emisije, ako ste je propustili u redovnom televizijskom terminu. Upoznajte naše takmičare i saznajte kakvo su znanje pokazali u programu TV Slon.

 

U prvom ovogodišnjem izdanju emisije “Ko zna, zna” znanje smo provjeravali u Tuzli, tačnije na Brčanskoj Malti. Naše sretne takmičare nagradili smo najčokoladnijim delicijama. Sniježni prekrivač dodatno je upotpunio blagdansku atmosferu i raspoloženje u kojem se još uvijek nalazimo. Pogledajte snimak emisije.

Novogodišnji specijal – kviz znanja ”Ko zna, zna” u 2016. godini snimali smo u RK “Tuzlanka” koja je ujedno bila prijatelj novogodišnjeg specijala i naše sretne sagovornike obradovala “Beko” kućanskim aparatima. U razgovoru sa našim sagovornicima saznali smo na koji način će oni dočekati 2017., kakve su njihove želje i planovi za predstojeću godinu, šta im je ostala neostvarena želja u 2016. godini, te šta će oni poželjeti sebi i drugima u ponoć kad se kazaljke sklope. Pogledajte snimak emisije.

Novogodišnji blagdani pravo su vrijeme za darivanje, a TV Slon u okviru emisije “Ko zna, zna” ne prestaje da daruje hrabre takmičare. U posljednjem redovnom izdanju emisije u ovoj 2016. godini bili smo u Živinicama, tačnije u prodajnom objektu “ZH Zola”. Na novogodišnji shopping day “ZH Zole” ekipa emisije “Ko zna, zna” pronašla je pet hrabrih sagovornika koji su pokazali svoje znanje, ali i otkrili svoje novogodišnje želje i planove. Pogledajte snimak emisije.

 

Ekipa emisije “Ko zna, zna” protekle sedmice bila je u robnoj kući “Tuzlanka” gdje je vladala odlična atmosfera puna pozitivne energije i jedna prava novogodišnja bajka. I mi smo bili dio te “Novogodišnje bajke” , a naše hrabre i sretne takmičare nagradio je kozmetički salon i salon za masažu “Perfect”. U čarobnom novogodišnjem ambijentu uživali smo sa našim takmičarima koji će u narednim danima uživati u masaži, manikiru i profesionalnom šminkanju odnosno nagradama koje su zasluženo osvojili. Upoznajte naše takmičare i pogledajte kakva atmosfera je vladala u RK “Tuzlanka”  u najnovijem izdanju emisije “Ko zna, zna”. Pogledajte snimak emisije.

 

U drugoj decembarskoj sedmici znanje smo po prvi put provjeravali u tuzlanskom naselju Sjenjak.
Dvije pripadnice ljepšeg spola bile su dovoljno hrabre da stanu ispred objektiva naše kamere, a njihovu hrabrost i znanje nagradio je naš ovosedmični sponzor firma “Grandex” d.o.o. iz Tuzle.
Ko su bile naše takmičarke i šta smo saznali o njihovim životima i navikama, te šta su osvojile mogli ste vidjeti u ovosedmičnom izdanju kviza znanja “Ko zna, zna”. Ukoliko ste propustili, pogledajte snimak.

 

Osim što je mjesto najboljih cijena, TC “Robot” Solana protekle sedmice zasigurno je bio i mjesto najbolje zabave. Naime, ekipa emisije “Ko zna, zna” odlučila je da upravo tu provjeravati znanje posjetilaca, a one hrabre i pametne TC “Robot” nagradio je odličnim poklonima.

I dok su jedni morali da tačno odgovore na četiri naša pitanja da bi osvojili nagradu, drugi su pak za to morali da izgovore samo jednu rečenicu- – slogan TC “Robot”. Pogledajte snimak emisije.

 

Ukoliko želite da se uljepšate, opustite, relaksirate ili spremite za neku Vama posebnu priliku, kozmetički salon “Gloria” Tuzla pravo je rješenje za vas.

Kozmetički salon “Gloria” bio je pravo rješenje i za nas protekle sedmice kada smo snimali našu emisiju, provjeravali znanje građana na tuzlanskim ulicama.

Nakon što su stali pred objektive naše kamere, porazgovarali sa nama i naravno dali četiri tačna odgovora na naša pitanja, mogli su uživati u odličnom ambijentu i vrhunskim, profesionalnim uslugama salona “Gloria”.

Divan, sunčan novembarski dan koji je više podsjećao na proljetni nego na jesenji dodatno je upotpunio ionako pozitivnu i veselu atmosferu koja je vladala u Turalibegovoj ulici, a kojoj su svjedočili i brojni posjetioci obližnjih kafića.

Smijeh, zabava, druženje i dobro raspoloženje očekuje vas i ove sedmice u emisiji “Ko zna,zna”.

Pogledajte snimak emisije.

 

Ove sedmice u kvizu ”Ko zna, zna” znanje smo provjeravali u Lukavcu, i to prvi put u novoj sezoni emisije. S obzirom da je bio ugodan i sunčan dan, na lukavačkim ulicama sreli smo mnoge građane, ali samo dvojica od njih stali su ispred objektiva naše kamere.

Ko su oni, čime se bave i kakvo su znanje pokazali saznat ćete ukoliko pogledate snimak emisije.

 

Odlična atmosfera, ugodan ambijent, zanimljivi razgovori i zabava samo su dio onoga što smo doživjeli i zabilježili protekle sedmice u TC “Etna” u Gračanici na snimanju novog kviza znanja ”Ko zna, zna”.

Osim što su dali tačne odgovore na naša pitanja, naši takmičari su nam otkrili šta misle o odlasku mladih iz naše zemlje, da li je poziv vojnika zahvalan i poželjan posao, te kako se naviknuti na posao koji zahtijeva odvojenost od kuće i porodice.

Prijatelji emisije ove sedmice bili su TC “Etna” i hipermarket, salon zavjesa “Berina” te firma “Doboj-promet” d.o.o koji su naše sretne takmičare nagradili vrijednim poklon bonovima.

Pogledajte snimak emisije.

 

Građani Tuzle i oni koje smo zatekli na korzu protekle sedmice a koji su učestvovali u našem kvizu znanja ”Ko zna, zna” odmah nakon snimanja odveli smo u jedan od najpoznatijih tuzlanskih ugostiteljskih objekata, ćevabdžinicu “Limenku”.
Ako mislite da ih je odgovaranje na naša pitanja iscrpilo do te mjere, da su morali odmah nešto pojesti, varate se. Ali ipak su otišli tamo da ručaju, jer su to i zaslužili.
Prijatelj emisije ćevabdžinica “Limenka” Tuzla naše takmičare nagradila je poklon bonom. Pogledajte snimak emisije.

Zamislite da trebate otići u kupovinu i kupite ono što trebate, a to što se kupili umjesto novcem na kasi platite svojim znanjem. Šta mislite da li je to moguće? Jeste, bilo je moguće protekle sedmice i to u prodajnom objektu ”ZH Zola” u Živinicama.

U ovom objektu smo snimalo novo izdanje kviza znanja RTV Slon ”Ko zna, zna”.

Slučajni kupci na koje smo tamo naišli, a koji su pri tome pokazali dovoljno hrabrosti da stanu ispred objektiva naše kamere i odgovaraju na pitanja iz testa opšteg znanja, dobili su poklon bon našeg sponzora ”ZH Zola” koji su odmah mogli iskorisiti i platiti ono što se nalazilo u njihovoj košarici.

Pogledajte snimak emisije.

 

Vašoj pažnji preporučujemo novo izdanje kviza znanja ”Ko zna, zna” TV Slon.

Ove sedmice znanje smo provjeravali u Kalesiji, a naši takmičari bili su pripadnici jačeg spola. Mladi, pametni i hrabri, Fuad i Boro, pokazali su svoje znanje.

Naše takmičare nagradio je naš prijatelj Kani Silver iz Kalesije sa vrijednim nagradama. Pogledajte snimak emisije.

 

Divan, sunčan, oktobarski dan pun pozitivne energije upotpunio je atmosferu koja je vladala u tuzlanskom naselju Bulevar, gdje smo ove sedmice provjeravali znanje naših građana.

Profesor u penziji i student Prirodno-matematičkog fakulteta bili su naši takmičari. Ko je pokazao bolje znanje: profesor ili student saznajte u novom izdanju kviza znanja ”Ko zna, zna”. Pogledajte snimak emisije.

 

Nova doza zabave i dobrog raspoloženja od ove sedmice ponovo u programu Slon televizije. Nova sezona emisije “Ko zna, zna” je počela.

Vrijedne nagrade i druženje u Vašem gradu ponovo od ove sedmice. Pogledajte snimak posljednje emisije, koja je snimana na Brčanskoj Malti u Tuzli.