Kralj dobrih cijena Bingo proslavio 25. rođendan: Pokloni za mališane i vjerne...

Kralj dobrih cijena Bingo proslavio 25. rođendan: Pokloni za mališane i vjerne kupce (FOTO)  

Objavio: -

25 godina rada, razvijanja, želje za stalnim rastom mora rezultirati uspjehom. Upravo takvo je iskustvo lanca trgovina Bingo d.o.o Tuzla koji je danas obilježio poseban jubilej i rođendan. Ova kompanija broji više od 190 maloprodajnih objekata, kao i nekoliko proizvodnih pogona. Također, Bingo u svojoj grupaciji ima i devatnaest drugih kompanija. Sve nam to govori o najvećoj privatnoj domaćoj kompaniji, koja sa ponosom ističe sve ove uspjehe, a kako i ne bi?

”Zaista smo ponosni obzirom da sve ovo danas ne bismo bili to što jesmo da nije 7.500 naših uposlenih i skoro četiri miliona kupaca. Koristim priliku da svim našim poslovnim partnerima, našim kupcima zahvalim u ime menadžmenta i zaista smo sretni što proslavljamo rođendan na ovakav divan način,” rekla je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga kompanije Bingo.

A među 7.500 uposlenih radnika kompanije Bingo je i Eldina Jaganjac koja ističe da joj je zadovoljstvo biti dio najveće bh. kompanije.

”Uslovi rada su jako dobri, zadovoljna sam. Sve je na vrijeme, problema nema. Sve je uredu, svi uposlenici Binga su zadovoljni,” kazala je Eldina Jaganjac, uposlenica kompanije Bingo.

Osim zadovoljstva uposlenika Bingo želi da i njegovi kupci budu zadovoljni. Tako je priređena odlična zabava, a mališane su uveseljavali klovnovi i divovi na štulama. Rođendan je proslavljen i rođendanskom tortom jer: šta bi bio rođendan bez torte? Nakon proslave uz tortu priređeno je i izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre, a izvučeno je čak 250 dobitnika.

Okupljene građane koji nisu krili oduševljene pitali smo šta misle o Bingu i kako su zadovoljni uslugama ove kompanije, a oni su kazali: ”Ovo je prelijepo. Pogotovo za Tuzlu grad. Za djecu, za odrasle, sve je prelijepo. Povoljno je.” – rekla je jedna od naših sagovornica, dok jedan od prisutnih kupaca kaže” Divno je što imamo jedan ovakav objekat u Tuzli. To je super stvarno.”  

Moto kralja dobrih cijena je: I dalje ćemo rasti zajedno. Vođena time kompanija Bingo planira ulagati u postojeću maloprodajnu mrežu, a iz Binga poručuju da će se razvijati u onim područjima gdje sada nisu prisutni te da će investirati u proizvodne kapacitete i da će već na proslavi sljedećeg rođendana biti još veća kompanija.