27 C
Tuzla
18.07.2024.

Lafat Komerc: Milion KM za stanovnike Grada Tuzla

Kompanija Lafat Komerc podržava mjere smanjenja aerozagađenja koje Grad Tuzla sprovodi, tako što je odlučila ponuditi subvencije u ukupnom iznosu od 1 milion KM, za sve one koji prođu na Javnom pozivu, a svoje povjerenje odluče dati Lafatovim proizvodima.

Svi  koji su dobitnici subvencija kroz Javni poziv koji je raspisao Grad Tuzla, mogu nam se obratiti u našim poslovnicama u Tuzli i Bistarcu.

Podrška će se ogledati u 2 tačke:

  1. 2.000 KM subvencije/popusta na nabavku i ugradnju toplotnih pumpi sa pratećom opremom i radovima, na naše redovne maloprodajne cijene.
  2. 1.000 KM subvencije/popusta za nabavku i ugradnju kotlova sa isključivim pogonom na drvnu biomasu – peći na pelet, na naše maloprodajne cijene.

Kroz podršku koju obezbjeđuje Grad Tuzla i to do 2.000 KM za nabavku i ugradnju kotlova na pelet i do 5.000 KM za nabavku i ugradnju toplotnih pumpi, smatramo da će dodatna motivacija povećati zainteresovanost i broj prijava, te olakšati našim kupcima odluku da uđu u ove prijeko potrebne procese za Tuzlu.

Lafat Komerc, kao društveno odgovorna kompanija, podržava borbu za čist zrak u Tuzli i svjesni smo da svi moramo zajedno graditi bolje okruženje za život. Ujedno smo i jedina kompanija koja je podržala ovaj projekat konkretnom akcijom i obavezom da ispoštujemo sve ono što smo najavili.

Sve dobitnike subvencijapozivamo da ostvare dodatni popust u Lafat Komercu, a sve one kojima su potrebne dodatne informacije o subveniciji/popustu kao i o našim proizvodima pozivamo da se informišu više putem naše web stranice www.lafat-komerc.ba ili u našim poslovnicama.

Poslovnica Tuzla

Kontakt telefon: 035 31 31 31

E-mail: [email protected]

Poslovnica Bistarac

Kontakt telefon: 035 36 92 20

E-mail: [email protected]

Vezane vijesti

TUZLA