11 C
Tuzla
07.07.2022.

Mikrokreditno društvo IuteCredit BH d.o.o. od danas na novoj lokaciji u Tuzli

Mikrokreditno društvo IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo pruža inovativne potrošačke kredite namijenjene fizičkim licima, te se oslanja na aplikativne software koji na siguran i brz način obrađuju podatke korisnika. Svoje tržište rada proširili su i na područje Tuzle, gdje su danas zbog promjene lokacije, odnosno kako bi bili što bliži svojim klijentima, zapravo otvorili po drugi put poslovnicu, ali na atraktivnijoj lokaciji u gradu i to na adresi Stupine C1.

Naše poslovanje doseglo je tu razinu da smo spremni da otvaramo na novim lokacijama. Tuzla kao najmnogoljudniji kanton je jedna od preferencija kada su u pitanju gradovi BiH i prelazak na novu lokaciju je jedan korak naprijed, jer smo došli na lokaciju gdje imamo velik broj prolaznika i želimo da naš brend bude na najvisočijem nivou”, kazao je Jasmin Kukuljac, predstavnik menadžmenta IuteCredit BH d.o.o.

Otvaranje poslovnice u Tuzli samo je jedan od brojnih rezultata trogodišnjeg rada i postojanja Mikrokreditnog društva IuteCredit BH d.o.o., a ispunjenje svih očekivanja koje njihovi klijenti imaju misija su koju su postavili na početku i koju prate i dan danas. Spoj mladosti, brzine, efikasnosti, ali fin tech načina rada koji su na naše tržište donijeli novitete u ovoj oblasti, tačnije putem mobilne aplikacije do kredita, glavni su razlozi dobrog poslovanja, a ono što nude klijentima su robni krediti, odnosno najjeftinijih kredita na području Bosne i Hercegovine.

Pored toga, tu smo i za pozajmice, brzi keš krediti, koje u roku 20 minuta procesuiramo kroz našu check proceduru i naše djevojke to odrade veoma brzo. Ponosan sam na tim, na mlade ljude koji posluju zajedno s nama i na jednu vrstu brzog ulaska u sistem fin techa”, zaključio je Kukuljac.

Mikrokreditno društvo IuteCredit BH posluje sa ukupno sedam podružnica, od kojih se pet nalazi u Federaciji Bosne i Hercegovine, i to u Tuzli, Sarajevu i Zenici, dok se preostale dvije nalaze u Republici Srpskoj, u Banja Luci i Istočnom Sarajevu. U narednom periodu imaju za cilj mapiranje atraktivnih lokacija za otvaranje novih poslovnica.

 

POSLJEDNJE DODANO