MKF SUNRISE pruža podršku održivom ekonomskom razvoju, a putem nove kreditne linije EKO KREDIT

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Kampanja pod nazivom- „UZ SUNRISE MISLI, ČUVAJ I ŠTEDI“ koja kreće od 01.09.2019. godine je nastavak davanja podrške održivom ekonomskom razvoju i svima onima koji misle i žele da investiraju u budućnost sebe i svoje djece na način da pokrenu biznis koji će imati pozitivan uticaj na zaštitu životne sredine.

Povoljni kreditni uslovi i brzo odobravanje kredita sigurno će dodatno uticati na odluku da se iskoristi ova jedinstvena šansa koju nudi MKF SUNRISE.

EKO kreditom čuvajte EKO sistem ulažući u organsku proizvodnju hrane, za nabavku motornih vozila sa manjom količinom izduvnih gasova, proizvodnju ekološki prihvatljive ambalaže, ili sredstva iskoristite za druge namjene koje imaju pozitivan uticaj na zaštitu životne sredine.

Za detaljnije informacije i upite posjetite najbližu poslovnicu Mikrokreditne Fondacije Sunrise, pozovite BESPLATNU INFO LINIJU: 0800 30 565, javite se u inbox stranice na facebook-u https://www.facebook.com/microsunrise/  ili se prijavite na kontakt formu na sljedećem linku: http://microsunrise.ba/kontaktirajte-nas/

Spisak poslovnica pogledajte na stranici: http://microsunrise.ba/poslovnice/

UZ SUNRISE MISLI, ČUVAJ I ŠTEDI!