Na Pannonici počinje škola klizanja!

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

JKP ”Pannonica” doo-Tuzla i ove godine organizuje ŠKOLU OSNOVA KLIZANJA na klizalištu Panonika koje se nalazi na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli.

Škola Osnova Klizanja namijenjena je samo za one koji nikako ne znaju klizati, djecu uzrasta od 6. godina do 12. godina, saopćeno je iz JP Pannonica Tuzla.

Klizaljke i stručni nadzor instruktora klizanja su uključeni, a obuka za svakog kandidata traje 4 časa/dana.

CIJENA ŠKOLE OSNOVA KLIZANJA JE 14 KM PO KANDIDATU ZA 4 ČASA/SATA.

Prijave se primaju do petka 3. januara 2020. godine ili do popune grupa, a grupe se formiraju prema prijavama kandidata. Nakon popune grupe više se neće biti moguće prijaviti. Grupe broje maksimalno 20 polaznika zbog organizacionih, sigurnosnih i metodoloških principa rada škole klizanja.

Termini škole osnova klizanja su od ponedjeljka 06. – četvrtka 09. januara 2020. godine u dvije grupe:

grupa od 10:00 do 10:45 sati, i
grupa od 11:00 do 11:45 sati

Škola klizanja je organizovana po strogim sigurnosnim i metodološkim principima i pod stručnim je vodstvom instruktora klizanja, profesora sporta. Radi sigurnog klizanja veoma je važno da se svi klizači pridržavaju propisanog i na klizalištu vidno istaknutog kućnog reda!

Za prijave se možete javiti radnim danima od 9:00–15:00 sati na telefon 035/246-713, e-mail: [email protected] ili lično u Upravi JKP ”Pannonica” doo-Tuzla na Panonskom jezeru.

Sve dodatne informacije mogu se naći na web stranici www.panonika.ba, facebook stranici ”Panonika Tuzla BiH” i facebook stranici ”Klizalište Panonika / Tuzla”.