Naletilić uoči utakmice Sloboda – Široki: Svaki igrač nam je bitan, nadamo se pobjedi

Foto: RTV Slon
TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Košarkaši Slobode danas se sastaju sa ekipom Široki Brijeg u okviru 15. kola Prvenstva BiH. Tuzlanska ekipa na gostovanju ima težak zadatak obzirom da su Širokobriježani prvi na tabeli i jedna od najboljih ekipa naše zemlje.

Prvi put će na teren protiv ekipe iz Širokog Brijega u dresu Slobode izaći i Josip Naletilić, košarkaš koji je inače iz Širokog Brijega i koji je najveći dio karijere proveo u ovom timu. ”Dolazimo u Široki Brijeg, dvoranu u kojoj sam odrastao i prvi put igram službenu utakmicu protiv Širokog na terenu gdje sam doživio neke od najljepših trenutaka svoje sportske karijere.

Ekipa Širokog, domaći igrači i Filipović koji je možemo reći jedini sa strane, ove godine igraju modernu, brzu košarku i zahvaljujući treneru Jusupu koji je sve to odlično uklopio, drže zasluženo prvo mjesto na tablici. Međutim, mi imamo svoje kvalitete, samopouzdanje, dobro smo se spremili i nadam se jednoj dobroj utakmici i dobroj posjeti. Jer je uvijek ljepše igrati pred većim brojem gledatelja. Nama se dogodila ta situacija sa Kovačevićem koji nas je napustio i sve nas malo šokirala, ali što je tu je.

Ima nas dovoljno, idemo odigrati čvrstu, mušku utakmicu. Ulazimo sad u razdoblje jačih utakmica, svaka tri dana i svaki nam je igrač bitan, tako da se nadam pobjedi, rastu forme i naravno da se vratimo sa pobjedom”, navodi Naletilić za RTV Slon. Sloboda u dosadašnjem dijelu Prvenstva BiH ima devet pobjeda i četiri poraza, a Široki 10 pobjeda i dva poraza.

Utakmica Sloboda – Široki na rasporedu je od 18 sati u Sportskoj dvorai u Širokom Brijegu.