21.7 C
Tuzla
30.05.2023.

Naša stranka: Funkcioneri SNSD-a i HDZ-u su u službi rušenja države, ljudima u BiH su već na crnoj listi

Na američke sankcije Marinku Čavari, predsjedniku Federacije BiH, i Alenu Šeraniću, ministru zdravstva u Vladi RS, reagovala je Naša stranka.

„Sankcije Čavari i Šeraniću još jednom su posvjedočile američku opredijeljenost za Bosnu i Hercegovinu po mjeri svih naših građanki i građana. Čavara i Šeranić su iznad zakona i iznad građana postavili direktive svojih stranačkih šefova i tako se pozicionirali kao vojnici u borbi za njihove privatne interese. Ove sankcije su upozoravajuće za sve one koji su mislili da će odgovornost snositi jedino lideri njihovih partija a ne i svi saradnici u njihovim protivustavnim avanturama.

Nadamo se da ovo nisu posljednja imena na američkoj crnoj listi. Kad je riječ o SNSD-u i HDZ-u svi njihovi funkcioneri su u službi rušenja države, ali i demokratije. O tome svjedoče posljednja dešavanja u vezi s blokiranjem finansijskih sredstava za održavanje izbora za šta je kriv Vjekoslav Bevanda, ministar finansija u Vijeću ministara BiH iz HDZ-a. Takvi su već na crnoj listi svih nas iz BiH koji se borimo da ova država profunkcioniše, vjerujemo da će biti i na crnim listama i naših prijateljskih zemalja, prije svega američkoj.“

POSLJEDNJE DODANO

error: Upozorenje: Zaštićen sadržaj!!